Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

TO ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΘΑ "ΡΙΞΕΙ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Η ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Το ξανασκέφτεται ο Ψωμιάδης-Καλαφάτη "ρίχνεϊ" απεναντί του η Ρηγίλλης;Να μην κάνει πίσω στην απόφασή του και να διορίσει τον αδελφό του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης ζητούν από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη οι συνεργάτες του.
Σύμφωνα με το voria.gr, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νομάρχη ο Πρόεδρος της ΝΔ και το τελεσίγραφο Σαμαρά ότι η οικογενειοκρατία ανήκει σ΄ άλλες εποχές και σ΄ άλλα κόμματα, ο Ψωμιάδης φαίνεται να κάνει ένα βήμα πίσω, αν και διαφωνεί με τέτοιου είδους προειδοποιήσεις ειδικά προς το πρόσωπό του.
Στο τηλεφώνημα ο Ψωμιάδης φέρεται να εμφανίστηκε...
διαλλακτικός, ενώ διευκρίνησε ότι πιστεύει πως μόνο ο αδερφός του μπορεί να συσπειρώσει τη νομαρχιακή ομάδα και να μην υπάρξουν αντάρτικα από άλλες δυνάμεις που εχθρεύονται το κόμμα και τη νέα του ηγεσία και πρόσθεσε πως ήθελε στη θέση αυτή έναν δικό του άνθρωπο που δεν θα τον πουλούσε ποτέ.
Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντώντας σε ψηφοφόρους του τόνιζε ότι δεν ανακοίνωσε ακόμη τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχων και ότι η Ρηγίλλης βιάστηκε να του τραβήξει το αυτί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη γραμμή της ΝΔ, όποια κι αν είναι αυτή.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάλι με το voria.gr και πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, στη Ρηγίλλης έχουν σε εγρήγορση τον πρώην υπουργό Μακεδονίας Θράκης και νυν βουλευτή της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη για υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με το χρίσμα της ΝΔ εάν ο Ψωμιάδης δεν κάνει πίσω στην απόφασή του.
Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σήμερα στις 12 το μεσημέρι, δίνει συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη για να ανακοινώσει το συνδυασμό του.
Παράλληλα, τα στελέχη της ΝΔ που πρόσκεινται στον Σαμαρά τηρούν σιγήν ιχθύος γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.
Μένει να δούμε αν η προώθηση από την τοπική της ΝΔ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Διοικούσας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, του σεναρίου Καλαφάτη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πάρει σάρκα και οστά. 

parapolitika.gr

kataigidas: ΕΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΛΑΦΑΤΗ Η ΝΔ ΛΕΤΕ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ! ΛΕΣ ;