Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ AΠΟ ΤΟΥΣ JAMES!!!

James - The morning afterΣτις 6 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στην αγορά (της Αγγλίας και μερικών ακόμα Ευρωπαϊκών χωρών) το νέο album των James με τίτλο ...
“The morning after” και εξώφυλλο αυτό που βλέπετε στην εικόνα του άρθρου (κλικ πάνω της για μεγαλύτερο μέγεθος). Το νέο album είναι συνέχεια της προηγούμενης δουλειάς τους με τίτλο “The night before”!
Ο δίσκος θα περιέχει 8 ολόφρεσκα κομμάτια μεταξύ των οποίων το Lookaway το οποίο μπορείτε να το ακούσετε μέσα από την σελίδα του συγκροτήματος στο facebook. Πέρα από το Lookaway, τα υπόλοιπα κομμάτια που περιέχονται είναι τα εξής: Got The Shakes, Dust Motes, Tell Her I Said So, Kaleidoscope, Rabbit Hole, Make For This City και Fear.
Αν ανυπομονείτε για τον νέο δίσκο του Tim Booth και της παρέας του, μπορείτε να τον προ-παραγγείλετε μέσα από την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος ή μέσω του Amazon. Από εκεί και πέρα, αν βρίσκεστε στην Αμερική ή δεν έχετε πρόβλημα να πεταχτείτε μέχρι εκεί, μπορείτε να παρευρεθείτε σε κάποιες από τις συναυλίες που θα δώσει το συγκρότημα στα πλαίσια της προώθησης του “The morning after”. Οι συναυλίες θα λάβουν χώρα σε πολλές πόλεις της Αμερικής τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα των συναυλιών βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.
Ας ελπίσουμε ότι θα ακούσουμε έναν αρκετά ωραίο δίσκο στις 6 Σεπτεμβρίου, καθώς οι δύο προηγούμενες δουλειές των James δεν έτυχαν μεγάλης αναγνώρισης από το κοινό.

Newsfilter