Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

karamanlhs_agalma2.jpgΆγρια και άνευ προηγουμένου κόντρα μεταξύ Καραμανλικών και Μητσοτακικών έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την κατασκευή και τοποθέτηση στην πλατεία Αριστοτέλους του μαρμάρινου ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Σύμφωνα με πηγές του Καραμανλικού στρατοπέδου εκείνος που «κολλάει» τη διαδικασία με το πρόσχημα ότι συναντά αντιδράσεις από την αντιπολίτευση είναι ο επικεφαλής...
της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου Κ. Μπελιμπασάκης, πρόεδρος του συλλόγου αρχιτεκτόνων της Θεσσαλονίκης.
Ο Μπελιμπασάκης είναι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και υποστηρίζει φανατικά τον εκλεκτό της Ντόρας στη συμπρωτεύουσα Τζακόπουλο ο οποίος θέλει να κατέβει απέναντι στον Γκιούλεκα.
Παρά τις καθημερινές οχλήσεις του Παπαγεωργόπουλου αλλά και του ίδιου του Αχιλλέα Καραμανλή, ο Μπελιμπασάκης βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προτείνει την τοποθέτηση του αγάλματος στην περιοχή του Λευκού Πύργου, εκτός δηλαδή της πλατείας Αριστοτέλους.
Αν δεν τα ξέρει αυτά ο Σαμαράς , καλό είναι να τα μάθει γιατί θεωρείται βέβαιο πως η Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη θα κινδυνεύσει στις επικείμενες εκλογές εφόσον μέχρι τότε δεν έχει λυθεί το μείζον αυτό θέμα.

parapolitika.gr