Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Η απαίτηση της τρόικας για παραχώρηση σε ιδιώτες των εντοπισμένων λιγνιτικών κοιτασμάτων της χώρας τα οποία παραμένουν ανεκμετάλλευτα είναι το δεύτερο....

H EΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΩΡΙΣ...

Η Ελλάδα έχασε από την Ισπανία αλλά κυρίως από την πραγματικά απαράδεκτη διαιτησία με σκορ 80 - 72. Για την Ελληνική ομάδα κορυφαίοι παίχτες ο Διαμαντίδης και ο Ζήσης.
Κακός δαίμονας για μία ακόμη φορά η Ισπανία λοιπόν...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ;


Δίχως αμφιβολία αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία την μεγαλύτερη οικονομική  και πολιτική κρίση μετά την κατοχή της ναζιστικής Γερμανίας. Εξήντα πέντε χρόνια μετά έχουμε πάλι κατάλυση εθνικής κυριαρχίας αλλά η επίτευξή της πραγματοποιήθηκε με διαφορετικά εργαλεία.
Τότε την περίοδο 1941-44 χρησιμοποιήθηκαν Στούκας και τεθωρακισμένα πάντσερ ενώ σήμερα χρησιμοποιούνται....

MAΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Μάρκο Μπόλαρη φαίνεται ότι τελικά επέλεξε ως υποψήφιο ο Γ.Παπανδρέου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ για το Δήμο Θεσσαλονίκης υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Μπουτάρης. Αυτές, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι οι ...

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΕΦΑΠΑΞ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΦΥΓΗΣ


Αλλάζουν όλα στη δημόσια διοίκηση υπό την πίεση της τρόικας. Στόχος η μείωση του στενού δημόσιου τομέα κατά 30%. 40.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης αναμένονται φέτος, με αποτέλεσμα το εφάπαξ να βγει το 2015

Σύσταση ισχυρού επιτελικού και συντονιστικού κέντρου για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών, βάσει του σχεδιασμού του Καλλικράτη αλλά και της συγχώνευσης ή κατάργησης δημοσίων φορέων με στόχο το...

Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΕΚΤΟΣ MEGA ;

Ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση των μετόχων του Mega για την απομάκρυνση της Όλγας Τρέμη από τη θέσης της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Η σχετική πρόταση έχει πέσει εδώ και....

Η CARLA BRUNI ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ...

Όλοι ξέρουμε τι είναι το MILF και σίγουρα η Carla Bruni είναι ένα δυνατο! .Ομως επίσης είναι και ένα FLILF ..First Lady I d Like to ... Aπολάυστε την!

ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΙΑ - ΚΑΡΒΕΛΑΣ ;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα να περνούν κρίση στον γάμο τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ακούγεται πως πρόσφατα...

Ο ΜΑΣΣΑ ΕΚΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ SPA, H FIA ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE


Τα πανάκριβα συστήματα της FIA και τα δεκάδες μάτια των κριτών φαίνεται ότι δεν κάνουν καλά την δουλεία τους αφού ένα video που ανέβασε θεατής του αγώνα του Spa στο Youtube έχει ανάψει φωτιές στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ο Massa λοιπόν, μετά τον warm lap πάρκαρε την Ferrari ...

MEET & GREET ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ

kokkina_halia
Το tralala.gr το μεγαλύτερο και πληρέστερο music portal στην Ελλάδα σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, να βγείτε για καφέ μαζί και να τον ρωτήσεις ότι θέλεις για τη ζωή και την καριέρα του.

Ύστερα από την επιτυχία του πρώτου «Meet & Greet» με τον Γιώργο Παπαδόπουλο έρχεται δυναμικά και το δεύτερο, αυτή τη φορά με τα ...

Η ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης θα μας μιλήσει για τις καλοκαιρινές του περιπέτειες με το κανό, τα κύματα και τις αστακομακαρονάδες;
 
 
■Χωρίς λογικά στηρίγματα, χωρίς την αυτοπεποίθηση του παρελθόντος, διαγράφοντας την...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤROKTIKO.BLOGSPOT.COM

Το Τρωκτικό, ετοιμάζει τη μεγάλη έκπληξη.
Σε λίγες μέρες, πρόκειται να υπάρξει, στο πρώτο σ΄επισκεψιμότητα ελληνικό μπλογκ, 
μια ανάρτηση, που θα...

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

Τις προσωπικές τους αλήθειες για τα προβλήματα, τις αγωνίες, τις ανησυχίες της γενιάς τους κατέθεσαν μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και την Ομογένεια, κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΙΕ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων.

Την πρώτη μέρα συνεδρίασαν οι Επιτροπές, που αντιστοιχούν στις...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

«Συναγερμός επικρατεί στο Μαξίμου και… πανικός στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς τα αρνητικά μηνύματα που έχει αρχίσει να εισπράττει ο πρωθυπουργός για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας δυσχεραίνουν τη θέση του....

OΣΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΑΝΕ Η Ν.Δ. ΟΛΟ ΤΟ 2009 ...ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ


Πέρα από κάθε πρόβλεψη αναμένεται να κινηθεί και φέτος ο δανεισμός του ελληνικού δημοσίου, ξεπερνώντας τα 73 δισ. ευρώ έναντι περίπου 65 δισ. ευρώ που ήταν ο περυσινός δανεισμός.


Παρά τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί, οι δανειακές ανάγκες του Δημοσίου είναι τεράστιες, λόγω της δυναμικής την οποία έχει λάβει κυρίως το δημόσιο χρέος, το οποίο στο τέλος Ιουνίου έφτασε στα 317 δισ. ευρώ (περίπου στο 137% του ΑΕΠ).

Το χρέος του ελληνικού δημοσίου αναμένεται να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο, καθώς θα προστεθούν σ’ αυτό άλλα...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά  που  αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει καμία προστασία  των προσωπικών δεδομένων του πολίτη  που συγκεντρώνονται σε βάσεις δεδομένων και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά.
Η διαφορά του σήμερα με το αύριο, είναι ότι οι σημερινές βάσεις δεδομένων  περιέχουν μερικά  μόνο απο τα προσωπικά μας δεδομένα και δεν είναι ακόμα διασυνδεδεμένες μεταξύ τους ενώ  αύριο, που θα μας επιβληθεί η κατοχή και η χρήση της "κάρτας συναλλαγών"  (barcodικωποίηση  του πολίτη) και αργότερα  η ...

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης "έκλεισε" για υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής από το ΠΑΣΟΚ και ...

10 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

10 αλλαγές στα όρια ηλικίας και τις συντάξεις από το 2011, αλλαγές οι οποίες σχετίζονται με αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και ετών ασφάλισης, μειώσεις στις συντάξεις, δραστικό περιορισμό των συνταξιοδοτούμενων με καθεστώς βαρέων και ανθυγιεινών και επανέλεγχο των αναπηρικών συντάξεων.
Οι 10 αλλαγές που έρχονται έχουν ως εξής:

90 ΓΚΟΛ ΑΠΟ... ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

90 γκολ από τερματοφύλακα εν ονόματι Ροτζέριο Σένι, μέλος της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002!
Ο τερματοφύλακας της ομάδας Σάο Πάολο, χθες τα ξημερώματα στην αναμέτρηση της Σάο Πάολο με τη Φλουμινένσε για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, σκόραρε με ...

ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ SUPER MARKET ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ της αλυσίσας Μασούτης στα Κωνσταντινουπολίτικα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης
φορώντας ο ένας...

AYΓΑ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ "ΕΦΑΓΕ" Ο Τ. ΜΠΛΕΡ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Αυγά, πλαστικά μπουκάλια και παπούτσια πέταξαν διαδηλωτές στον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας όταν έφτασε σε βιβλιοπωλείο του Δουβλίνου για να υπογράψει αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή συγκρούστηκαν με τους...

ENΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ;


Καθημερινά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες που θέλουν τις διοικήσεις των Alpha Bank και Eurobank να βρίσκονται πολύ κοντά στην ανακοίνωση συμφωνίας η οποία θα αλλάξει ριζικά τον τραπεζικό χάρτη της χώρας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Αξία και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχουν...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!!!


Την έκδοση "ομολόγων της διασποράς" εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να επανέλθει σταδιακά στις αγορές από τις αρχές του 2011 και, παράλληλα, να αξιοποιήσει κεφάλαια ομογενών.
Σύμφωνα με ανώτερο παράγοντα του υπουργείου, θα πρόκειται για...

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Προβλέπουν ενδεχόμενο εμφυλίου πολέμου στην ΕλλάδαΤο ενδεχόμενο εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα λόγω της κατάστασης της οικονομίας δεν αποκλείει ο Werner Sinn, head of the prestigious IFO Institute in Munich
Αν τα μέτρα λιτότητας συνεχιστούν για μακρό  διάστημα θα συνέβαλλαν ώστε να ξεσπάσουν κοινωνικές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου.
Ο Werner Sinn υποστηρίζει ότι...

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αλλεπάλληλες συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες έχει ο Γιώργος Παπανδρέου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο περιθώριο της συνεδρίασης του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός συσκέπτεται με...

ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΓΩΜΑ" ΤΙΜΩΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ


   "Φέτος, θα αποφύγω τις περιττές αγορές, θα κρατήσω την περσινή τσάντα και κασετίνα και προτίθεμαι να περιορίσω τις αγορές μου αποκλειστικά και μόνο στη λίστα, που μοιράζεται από το σχολείο του παιδιού μου. Υπολογίζω να ξοδέψω γύρω στα 50-60 ευρώ, όπως και πέρυσι", δήλωσε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Μαρία Γεωργίνη, μητέρα ενός αγοριού στη Β΄ Δημοτικού.

    Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, που θα σημάνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς...

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!

Με την ευκαιρία της επετείου της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ το κόμμα αποφάσισε να μας δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Προσανατολίζεται να αυξήσει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης ώστε να υπερδιπλασιαστεί η τιμή του.

Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουμε πιο ανθρώπινα. Θα...

ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ" ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ 22 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Στο τέλος Ιουλίου τα δάνεια σε καθυστέρηση ξεπέρασαν τα 22 δισ. ευρώ και εξακολουθούν να έχουν ανοδική τάση. Μάλιστα τα τραπεζικά στελέχη δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στο τέλος του έτους να φτάσουν και τα 28 δισ. ευρώ.

Απογειώθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια και «πνίγουν» τους...

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

- Θα έχει δομικές αλλαγές, κόντρα σε όσα ακούγονται για απλή αναπλήρωση κενών
- Οι μεγάλες αλλαγές στον οικονομικό κύκλο

Σε σαρωτικό ανασχηματισμό προχωρά ο πρωθυπουργός ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του...

ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ


Ένα εμπορικό αεροσκάφος συνετρίβη σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο του Ντουμπάι. Αρκετά αυτοκίνητα έχουν πιάσει φωτιά, μεταδίδει το δίκτυο Al Arabiya.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα, παρόλο που σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο της χώρας WAW, το αεροσκάφος συνετρίβη σε...

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΑΕ ΣΤΗΝ ADM

Τελικά όλα τελείωσαν για τα ΕΝΑΕ τουλάχιστον στην παρούσα φάση και πριν κατατεθεί η σύμβαση στο Ελεγκτικό Συνεδριο. Οι τρεις πλευρές (δημόσιο, ΤΚΜS, ADM) υπέγραψαν, χωρίς να εμφανιστεί καν η τράπεζα Πειραιώς και το θρίλερ των ημερών τελείωσε, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που η σύμβαση θα πάει στην...