Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αλλεπάλληλες συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες έχει ο Γιώργος Παπανδρέου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο περιθώριο της συνεδρίασης του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός συσκέπτεται με... ανθρώπους του περιβάλλοντός του προκειμένου να αποφασίσει εντός της ημέρας τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων των μεγάλων δήμων.


Μέσα σε κλίμα αντικρουόμενων διαρροών και ψιθύρων ο πρωθυπουργός βρίσκεται από το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβο Ντο και από νωρίς συμμετείχε στα εργαστήρια που συμμετέχουν μέλη της Συνόδου.


Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της κυβέρνησης που έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής την πρόταση του κ. Παπανδρέου να κατέλθουν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές είναι η Κατερίνα Μπατζελή, ο Σταύρος Αρναουτάκης και ο Απόστολος Κατσιφάρας.


Ο Γιάννης Μαγκριώτης δεν έχει ακόμη δεχτεί, αλλά πιέζεται, ενώ κόλλημα παρουσιάζει και η υποψηφιότητα της Άντζελας Γκερέκου. Η Φώφη Γεννηματά θεωρείται από πολλούς σίγουρη υποψήφια, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς πού. 

newsbeast.gr