Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ....

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

Ο Σαμαράς είναι απο τώρα ο επόμενος πρωθυπουργός.

Το είπε ο...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με γκολ των...

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Σε αλλαγή των όρων του παιχνιδιού στην αγορά του λιανικού εμπορίου φαίνεται να οδηγούνται οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, καθώς από την μία, οι μικροί και μεσαίοι καταστηματάρχες αδυνατούν να απορροφήσουν τις απανωτές αυξήσεις του ΦΠΑ και πουλούν σε σταθερά υψηλές τιμές προκειμένου...

ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Για δεκαετίες ολόκληρες απέκρυπταν από το κράτος και τους γείτονές τους την πραγματική τους ταυτότητα. Ζούσαν μια διπλή ζωή, προσπαθώντας να έχουν την έξωθεν «καλή μαρτυρία» του σωστού μουσουλμάνου, τη στιγμή που μέσα στο σπίτι τους και μεταξύ των πιο κοντινών τους φίλων και συγγενών, ασκούσαν τη θρησκευτική πίστη που φυλούσαν καλά στην καρδιά τους, τον χριστιανισμό.

Οι κρυπτοχριστιανοί, όπως είναι ευρύτερα γνωστοί εκείνοι που κυρίως...

"MAΪΜΟΥ" ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

«Μαϊμού» εταιρείες, πλαστά έγγραφα και ύποπτες δικαστικές αποφάσεις συνθέτουν το πάζλ της δράσης του κυκλώματος που βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών, με πρωταγωνιστές δικηγόρους και ιδιώτες, ενώ ενδεχομένως εμπλοκή έχουν και δικαστές.

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων ήταν....

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

Πλακάκια προηγμένης τεχνολογίας, που θα προστατεύουν τα διαστημόπλοια από τις υψηλές θερμοκρασίες, παρασκευάζουν επιστήμονες στο ερευνητικό κέντρο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος". Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία έχει ήδη δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το...

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΔΡΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου ενημέρωσαν τις θέσεις τους για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου εν’ όψει της συμμετοχής του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο 2010.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου ζήτησαν επιτακτικά να ανακοινώσει από το βήμα του ΟΗΕ ότι η...

ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Οι πρώτες στήλες είναι τι πληρώσατε περσυ! Η τελευταια στηλη είναι τι θα πληρώσετε φέτος!

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ 52 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ που ερευνά υποθέσεις που είναι πιθανό να ξεσκεπάσουν το βρώμικο κύκλωμα. Δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL αποκαλύπτει ότι το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ελέγχοντας παλιότερες υποθέσεις, βρήκε λαβράκι.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι...

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

Η γαλλική κυβέρνηση σκληραίνει τη στάση της και δηλώνει πως δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει από τα σχέδια της για μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας. Την δήλωση αυτή την έκανε ο  Γάλλος πρωθυπουργός, μια μόλις ημέρα μετά από τις....

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ "ΚΕΡΑΝΗΣ"

Τίτλοι τέλους μετά 74 χρόνια για την ιστορική καπνοβιομηχανία Κεράνης, η οποία χρεοκόπησε το 2006. Στις 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί δημόσιος αναγκαστικός πλειστηριασμός για το κτίριο στον Πειραιά και τις εγκαταστάσεις στην Εύβοια. Γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της χώρας συνέδεσαν το όνομά τους με την...

ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ;

Ο πρωθυπουργός, δίνοντας συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τζέιν Ρότζερς, στο Reuters, ενημέρωσε τους εδώ ιθαγενείς ότι «δεν σκέπτεται να αυξήσει τον ΦΠΑ και αναζητά άλλους τρόπους».

«Το μήνυμα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό για όσους εργάζονται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στο...

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ , ΣΤΑ 1.300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ

Τα επίπεδα των 1.300 δολαρίων η ουγγιά ξεπέρασε σήμερα ο χρυσός, καταγράφοντας νέο ρεκόρ όλων των εποχών, μετά την εξασθένιση που παρουσίασε το δολάριο έναντι του ευρώ.

Στην αγορά πολύτιμων μετάλλων του...

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ

Με 4,4 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, να έχουν προκαλέσει μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές, η 25η Σεπτεμβρίου, «Ημέρα Μεσογειακών Ακτών», έρχεται να υπενθυμίσει την ανάγκη για...

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ "ΑΕΡΑ"

Η ανάπτυξη θέλει επενδύσεις, οι επενδύσεις θέλουν κεφάλαια και τα κεφάλαια, αν δεν τα έχεις, τα αναζητάς από τις αγορές.

Αν όμως αυτές σου έχουν κλείσει την πόρτα κατάμουτρα, όπως έχουν κάνει για τη χώρα μας, με μόνη εξαίρεση κάτι μικροποσά και μάλιστα με τρίμηνη «διορία», τότε γιοκ επενδύσεις και γιοκ ανάπτυξη.

Όσα υποστήριξε ο φίλτατος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής δεν...

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΡΕΠΠΑ ;

O Δημήτρης Ρέππας ισχυρίζεται με αφορμή τις κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων ότι δεν τους απασχολεί το πολιτικό κόστος. Τι λέτε τώρα; Τότε γιατί περάσατε ένα  ιδιαίτερα  ελαστικό νομοσχέδιο για την...

ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ

Δεν υπάρχει ζημία του ελληνικού δημόσιου στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Αυτό προκύπτει από τα έγγραφα που υπάρχουν στην δικαιοσύνη, αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις δεν έχουν ανατραπεί μέχρι σημερα.

Τα στοιχεία αυτά, δηλαδή ότι δεν υπάρχει ζημιά για το ελληνικό δημόσιο, προκύπτουν από...

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» σε συνέντευξή του στην... εφημερίδα Καρφίτσα:

ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ....

Greek American News Agency

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ...ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!

Η μείωση του τζίρου αλλά και τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε φέτος ο ελληνικός τουρισμός οδηγούν πολλούς ξενοδόχους στο κλείσιμο των ξενοδοχείων τους και στο να βγάλουν πωλητήριο.

Να «απαλλαγούν» από τις....

ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μέλος του πληρώματος τραυματίστηκε
Σημειώθηκε πριν λίγο πρόσκρουση δεξαμενόπλοιου EKO 4 κατά τον...

ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...

Η γαλλική φρεγάτα «Surcouf» κατέπλευσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, για τον εορτασμό της διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου, στις 15 Σεπτεμβρίου 1918. Η σχετική τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί στο....

Ο ΑΛΟΝΣΟ ΣΤΗΝ POLE POSITION ΣΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ

Παρόλο που ο Σ.Φέτελ ήταν πιο γρήγορος στις δύο πρώτες κατατακτήριες δοκιμές, ο Ισπανός που επικράτησε στην τρίτη πήρε την πολ ποζίσιον. Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης στην Σιγκαπούρη

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

Το πολίτευμά μας είναι τηλεοπτική "δικτατορία"! Θυμηθείτε πως αντιδρούσαν όλα τα δημοσιοκαφράκια ενορχηστροδώς με σουφρωμένα τα φρυδάκια, στο ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ, επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, φωνάζοντας αγανακτισμένα απ' το πρωί μέχρι το βράδυ στα παράθυρα και πως το αντιμετώπισαν επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, ανασηκώνοντας τους ώμους, με λυπημένο υφάκι, το....

ΠΟΣΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Μας δουλεύουν "ψιλό γαζί" στο Bloomberg με την μεσογειακή διατροφή του Παπανδρέου

Το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό δεν μπορεί κανείς να το αποστερήσει από τον Γιώργο Παπανδρέου. Το δικαίωμά του να "κολυμπά" μέσα στην "αφελή ιδεοληψία" του, φυσικά είναι αναφαίρετο και ποτέ κανείς δεν πρόκειται να του το στερήσει.
Όμως και το....

Η ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ Π.Γ.Δ.Μ.

Αναγνώρισε και η Συρία την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα δηλαδή "Δημοκρατία της Μακεδονίας", σε συμφωνία που έγινε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Έτσι η Συρία γίνεται η...

ΑΠΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ;

Σήμερα το πρωϊ, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κ. Πάγκαλος, δικαιολογώντας τη γνωστή φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε….