Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

Παγκόσμιο οικονομικό (κι όχι μόνο) πειραματόζωο ο Ελληνας!!! Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν γνωρίζει την ύπαρξη παρόμοιων συστημάτων πουθενά στην Ευρώπη!!!!
Του Νεκτάριου Β. Νώτη
Δεν πρόλαβε καλά – καλά να ανακοινωθεί επίσημα από τους υπουργούς οικονομικών και περιφερειακής ανάπτυξης...

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΗΛΙΚΙΑΣ 3.000 ΕΤΩΝ!!

Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως ένα τμήμα αγάλματος, ηλικίας άνω των 3000 ετών, που ανήκε στο φαραώ Αμενχοτέπ Γ΄, τον παπού του Τουταγχαμών.

Το άγαλμα βρέθηκε κοντά στη βόρεια είσοδο του ναού του...

ΟΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ Π.Ν.

Με μοναδικό προσόν την προϋπηρεσία σε υπουργικά γραφεία σχεδιάζουν το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού!

Οι τέσσερις απόστρατοι αξιωματικοί του ναυτικού που επανήλθαν από την εφεδρία απ'ότι μαθαίνουμε σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.Αφού επανήλθαν....

ΥΜΝΟΙ ΔΡΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε μια ομιλία που μόνο ως εμετική μπορεί να χαρακτηριστεί από τους πατριώτες, ο αναβαθμισμένος σε ΥΠΕΞ της χώρας μας και σημειωτέον, ένας εκ των συντακτών του εθνοκτόνου Σχεδίου Ανάν, Δημήτρης Δρούτσας, αποκάλυψε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησής του. Παραθέτουμε ένα απόσπασμα, που μιλάει από μόνο του:

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΣΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ελλάδα είναι πλέον η μοναδική πύλη μαζικών εισόδων στην Ε.Ε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, το δεύτερο τρίμηνο του 2010 από τη χώρα μας πέρασε το 90% του συνολικού αριθμού των ανθρώπων που αποπειράθηκαν να εισέλθουν στην Ευρώπη.

Οι ροές από τη....

ΑΥΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ....

Το γερμανικό βραβείο «Quadriga» απονέμεται στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου την Κυριακή στο Βερολίνο.
Ο κ. Παπανδρέου τιμάται στην κατηγορία....

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κλείδωσε» ο προϋπολογισμός του 2011 και μαζί οι αποφάσεις για την αύξηση του μεσαίου συντελεστή του ΦΠΑ από 11% στο 13% και την επιβολή έκτακτης εισφοράς στις κερδοφόρες επιχειρήσεις, που θα κληθούν να καταβάλουν για τρίτη συνεχή χρονιά πρόσθετο φόρο ως 10%.

Το σχέδιο προϋπολογισμού, τις βασικές αρχές του οποίου παρουσίασε χθες στις Βρυξέλλες στο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών (Εco/Fin) ο υπουργός κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, θα κατατεθεί στη Βουλή τη...

ΕΠΤΑ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 31 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ

Με όλμους εναντίον του προεδρικού μεγάρου
Τεταμένο το κλίμα στο Μογκαντίσου μετά την ανταλλαγή πυρών μεταξύ ισλαμιστών ανταρτών και ανδρών της δύναμης της Αφρικανικής Ένωσης στη Σομαλία (Amisom).
Οι επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα...

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Νέα φαεινή ιδέα "έπεσε" στο τραπέζι του υπουργείου Οικονομικών, με βάση την οποία θα φορολογηθούν οι καταθέσεις των πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, το ύψος των καταθέσεών τους, με βάση το φορολογικό τους εισόδημα.
Η νέα επιδρομή του υπουργείου Οικονομικών, ξεπερνάει και την....

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

     Για γέλια και για κλάματα! Αστυνομικοί θα φωνάζουν για το δίκιο τους και αστυνομικοί θα τους χτυπάνε για το... δίκιο τους!!!

Η κυβέρνηση όχι μόνο χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς σαν ασπίδα προκειμένου να προφυλαχθεί μετά από όλα όσα έχει αποφασίσει και έχει επιβάλει στην Ελληνική κοινωνία και στο σύνολο (σχεδόν) των Ελλήνων πολιτών, αλλά δεν διστάζει να....

ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΜΟΚ ΤΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ

του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Έχουμε δεχτεί το γεγονός ότι ζούμε σε ένα βίαιο κόσμο! Και όμως περιπτώσεις όπως το φονικό αμόκ του Άγγλου που κόστισε 12 ζωές (και τη δική του) αναστατώνουν τη διεθνή κοινή γνώμη που αδυνατεί να αποδεχτεί και να ερμηνεύσει το γιατί τέτοιων φαινομένων.

Οι πρώτες έρευνες επιστημόνων της ανθρώπινης συμπεριφοράς που εντόπισαν και προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το...

ΜΙΑ ...ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Δώδεκα νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» και τους περισσότερους από τους υποψήφιους συμβούλους για τις δημοτικές κοινότητες (πρώην δημοτικά διαμερίσματα), παρουσίασε, χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της "Ομάδας Δημιουργίας", Κώστας Γκιουλέκας.
«Έχουμε νέες ιδέες. Σχεδιάζουμε το νέο. Είμαστε το νέο. Όχι στα λόγια, αλλά στην....

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ !!!

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν έναν πλανήτη με μέγεθος παρόμοιο με της Γης και κλιματολογικές συνθήκες που θα τον καθιστούσαν δυνητικά κατοικήσιμο.Ο πλανήτης βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το αστέρι «κόκκινος νάνος» με το όνομα Gliese 581 και απέχει 20 έτη φωτός από τη Γη.
Οι θερμοκρασίες που επικρατούν στο συγκεκριμένο σημείο του διαστήματος είναι κατάλληλες για τη δημιουργία νερού, σε υγρή μορφή.......

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. : ΣΙΡΙΑΛ ΚΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σκληρές κουβέντες αντηλλάγησαν στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, με τον υφυπουργό Οικονομικών να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις προτάσεις του «γυρίζει τη χώρα στο παρελθόν» και τον Αλ. Τσίπρα να καταλογίζει στην κυβέρνηση «πως μετατρέπει το Κοινοβούλιο σε....

ΕΤΣΙ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ Ε.Δ. ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο τη γλώσσα της "Ψιλής Άμμου"

Θεσσαλονίκη 1 Οκτ 2010
Στρατηγέ ...

Στη σελίδα του τεύχους 46 ( Μάιος- Ιούνιος 2010 ) της έγκριτης εφημερίδα σας ΄΄ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ΄΄ αναφέρεται το περιστατικό ΄΄μπαταριά ΄΄ τύπου Κ....... και γίνεται μια σύντομη περιγραφή του ιστορικού το οποίο όμως είναι …

"ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ"

«Το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου, ηλεκτρονικού και μη, συζητά το αν θα επιβληθεί νέο μνημόνιο ή όχι. Ο λόγος που όλοι έχουν επικεντρωθεί στο μνημόνιο είναι γιατί δεν θέλουν να συζητήσουν τις εξελίξεις που συμβαίνουν σε επίπεδο ευρωζώνης και Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτές τις ημέρες. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει σε....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τελικά έχουμε παρεξηγήσει τις προθέσεις της Κυβέρνησης και ειδικότερα του οικονομικού της επιτελείου. Με όλα τα μέτρα θέλει απλά να πιάσει τους φοροφυγάδες. Για αυτό άλλωστε θα προμηθεύσει με την ειδική Ηλεκτρονική Φορολογική Κάρτα και...

ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Ακούω πολλούς πατριώτες να λένε ότι δεν υπάρχει κάποιος Αρχηγός να μπει μπροστά και να καθοδηγήσει τον κόσμο για να μας βγάλει από αυτό το τέλμα..

Τί είναι όμως ένας Αρχηγός; Ένας αρχηγός είναι κάποιος που...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.

Την προσεχή εβδομάδα θα εγκριθεί η τελική εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για την αναδιάρθρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, ανέφεραν χθες Παρασκευή πηγές της Αρχής
, ενώ ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση της εισήγησης αναμένεται και η απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για το τι μέλλει γενέσθαι με τα τιμολόγια.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ έχει υποβάλει προτάσεις για σημαντικές ανατιμήσεις σε...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Δίνοντας έμφαση στο προσφυγικό στοιχείο της περιοχής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, απευθύνθηκε χθες το βράδυ στο ακροατήριο των Νέων Μουδανιών, καλώντας το να μην ξεχνάει τους τόπους των προγόνων και την ιστορία του και διαβεβαιώνοντάς το ότι πρόγραμμά του για τη Χαλκιδική περιλαμβάνει έργα υποδομής για την περιοχή του διευρυμένου δήμου Νέας Προποντίδας.
Τον  κ. Ψωμιάδη, που μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, παρουσία του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Βαγιωνά, νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων, υποδέχθηκε και παρουσίασε ο....

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ...

“Εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν μόνο όταν φύγει από τη χώρα η τρόικα”, δήλωσε χθες ο Πρωθυπουργός και το αναπαράγουν σήμερα όλα τα φιλοκυβερνητικά μέσα, χαρούμενα που ο άνθρωπός τους δεν θα τους εγκαταλείψει.

Εμεις, αντιθέτως, πιστεύουμε ότι ο κ. Παπανδρέου, όπως και κάθε άλλος στην θέση του δεν επιθυμεί να είναι ο πρωθυπουργός που θα κηρύξει την πτώχευση, γι αυτό και το σενάριο των πρόωρων εκλογών γίνεται ....

ΠΕΤΑΕΙ Ο LOEB ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΓΑΛΛΙΑΣ

Η ολονύκτια βροχή σταμάτησε, και η περιοχή της Αλσατίας, όπου διεξάγεται ο ενδέκατος γύρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι του 2010, με τις πιο διασκεδαστικές και γεμάτες δράση ασφάλτινες διαδρομές, άρχισε να στεγνώνει.

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ οδήγησε από...

ΟΙ FINANCIAL TIMES ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ

Αντιδράσεις για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την περαίωση, δεν προκλήθηκαν μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και από μεμονωμένα μέλη του κυβερνώντος κόμματος, καθώς ακόμα και οι Financial Times διαφωνούν με την περαίωση, απ' ότι φαίνεται και σε δημοσίευμα τους.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ των Kerin Hope και David Oakley, που τιτλοφορείται Greeksrush through law giving tax amnesties, χαρακτηρίζει τον νέο νόμο ως...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ 4,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ

Σίγουρα μας περνούν για κορόϊδα και μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Αλλιώς πώς να εξηγηθεί μια τροπολογία που κατατέθηκε Παρασκευή μεσημέρι στη Βουλή σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση αναλαμβάνει επιπλέον χρέη, ύψους, προς τις τράπεζες (Αγροτική, Εθνική, Πειραιώς), ως οφειλές του κράτους για ενισχύσεις και αποζημιώσεις που παρείχε στο παρελθόν σε αγρότες, μέσω του ΕΛΓΑ κα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Πρόκειται για παλιές συμβάσεις με τις τράπεζες, που όμως δεν....

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ;

Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ και μας έλεγαν αυτές τις μέρες ότι ο ‘καημενούλης’ ο πρωθυπουργός μας αγωνίζεται για τα εθνικά μας θέματα -και άλλες ψευτιές- και ότι εμείς τον κατηγορούμε αδίκως. Όμως η αλήθεια αργεί αλλά δεν κρύβεται. Η αποστολή του Γιώργου Παπανδρέου στις ΗΠΑ ήταν πολλαπλή και θα αποβεί άκρως αρνητική:

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ.Η ανακωχή ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και τον Κ. Σημίτη φαίνεται ότι τελείωσε καθώς ο πρωθυπουργός ζητά έρευνες σκανδάλων την περίοδο της πρωθυπουργίας Σημίτη και ο πρώην πρωθυπουργός περνά στην αντεπίθεση.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης απάντησε με αιχμηρή δήλωσή του στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή συζήτηση με τους δημοσιογράφους σχετικά με το χρονικό εύρος της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.

Ο κ. Σημίτης στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει:

ΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Μπορεί το κέβλαρ να μην είχε εφευρεθεί τότε αλλά οι λινοθώρακες των Ελλήνων είχαν αντίστοιχη αντοχή για τα όπλα της εποχής.

Δυστυχώς το λινό δεν αντέχει στο χρόνο και οι...

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ

Ανέσυρα από το αρχείο μου μια είδηση από απόκομμα εφημερίδας γραμμένης πριν από αρκετά χρόνια.

Θα θυμάστε την επιχείρηση των....

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Το λογότυπο ενός ραδιοφωνικού σταθμού χτύπησε τατουάζ στο μέτωπό του ένας 48χρονος Αμερικανός. Πίστεψε έναν ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος ανακοίνωσε....

Η ΑΧΑΝΗΣ ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΧΑΡΑ...

Η Σαχάρα είναι η μεγαλύτερη έρημος στον κόσμο και έχει έκταση 8,6 εκατ. τετραγωνικά χιλιόμετρα (!!!). Παράλληλα  είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ηλιοφάνεια σε ολόκληρο τον κόσμο, με τον ήλιο να την κατακαίει επί 4300 ώρες το χρόνο!  Καλύπτει τμήματα από...