Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Το λογότυπο ενός ραδιοφωνικού σταθμού χτύπησε τατουάζ στο μέτωπό του ένας 48χρονος Αμερικανός. Πίστεψε έναν ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος ανακοίνωσε....
για πλάκα ότι όποιος το έκανε θα κέρδιζε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Το ίδιο έκανε και ο γιος του. Όπως ήταν φυσικό δεν πήραν δεκάρα.

Τα λάθη πληρώνονται πόσο μάλλον αν το λάθος σου είσαι αναγκασμένος να το βλέπεις κάθε πρωί που θα ξυπνάς κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Γουίνκελμαν, ο οποίος έκανε τατουάζ στο μέτωπό του το λογότυπο ενός ραδιοφωνικού σταθμού!

Θα μου πείτε τι στο καλό σκεφτόταν και έκανε κάτι τέτοιο. Και η απάντηση είναι ότι δεν το έκανε χωρίς αντίκρισμα, όπως... νόμιζε.

Ο 48χρονος από την Αιόβα άκουγε τον ραδιοφωνικό σταθμό KORB όταν ένας dj ανέφερε ότι όποιος κάνει τατουάζ το λογότυπο του ραδιοφωνικού σταθμού θα πάρει ένα τεράστιο 6ψήφιο ποσό.

Ακούγοντας κάτι τέτοιο ο Γούινκλμαν και ο θετός γιός του Ρίτσαρντ Γκοντάρντ σκέφτηκαν πως έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους και έτσι έτρεξαν να χτυπήσουν το τατουάζ.

Μετέπειτα και αφού έκαναν τατουάζ τις λέξεις 'Quad City Rocker' και '93 Rock' πήγαν περιχαρείς στον ραδιοφωνικό σταθμό να εισπράξουν τα μετρητά.

Ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια: ο ραδιοφωνικός σταθμός έκανε πλάκα καθώς επρόκειτο για μια φάρσα του dj και φυσικά δεν υπήρχαν λεφτά να πάρουν.

Οι δύο άνδρες εξαγριώθηκαν και έκαναν μήνυση στον ραδιοφωνικό σταθμό επειδή όπως υποστήριξαν ήθελε να στιγματίσει μόνιμα τους ακροατές που ήταν άπληστοι.

Ωστόσο μετά από μήνες ο Γουίνκελμαν απέσυρε τις κατηγορίες του ενώ και η υπόθεση του Γκοντάρντ απορρίφθηκε όταν δεν προσήλθε ποτέ στο δικαστήριο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός από τότε άλλαξε το λογότυπό του από KORB σε KQCS, Star 93.5.

news247.gr