Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

"Αιφνίδια"  αλλαγή πλεύσης ακολουθεί ο Αλέκος Αλαβάνος, άροντας την υποψηφιότητά του για τις περιφερειακές εκλογές της Αττικής.

Παρά τις πρωινές του δηλώσεις ότι τελικά θα είναι ο ίδιος υποψήφιος περιφερειάρχης, ο κύριος Αλαβάνος ανακοίνωσε σήμερα αργά το μεσημέρι ότι στηρίζει την υποψηφιότητα της....
Νάντιας Βαλαβάνη.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προέβη σε νεότερη δήλωση, στην οποία σημειώνει:

«Σε αυτή τη σημαντική στιγμή, και ως ύστατη κίνηση, προκειμένου να εξασφαλισθεί η κοινή παρουσία της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Περιφέρεια Αττικής, εκ μέρους του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, επαναλαμβάνω τη θετική τοποθέτηση στην πρόταση που έγινε στην προχθεσινή γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα της Νάντιας Βαλαβάνη».

Σημειώνεται ότι η κ. Βαλαβάνη είχε προταθεί και από μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η σχετική συζήτηση δεν είχε προχωρήσει.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο κ. Αλαβάνος είχε επιβεβαιώσει τη φημολογία που τον ήθελε να κατέρχεται ο ίδιος στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

 Ο κ. Αλαβάνος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του χώρου αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκφράζοντας πάντως την επιθυμία «να είμαστε όλοι μαζί».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ