Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

BΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!

Ένα τουλάχιστον περίεργο βραβείο, με οσμή καθεστωτικής και συστημικής καμαρίλας, θα απονεμηθεί στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Πρόκειται για το γερμανικό «Quadriga», που θα του απονείμει στο Βερολίνο η γερμανική μη κερδοσκοπική οργάνωση Werkstatt Deutschland.
Ο λόγος για την απονομή: η αποτροπή…
πτώχευσης της χώρας!
Και κάποιοι από εμάς που νομίζαμε ότι η χώρα πτώχευσε με το που μπήκε το ΔΝΤ στο χορό… Το σύστημα πάντως, φροντίζει τους ανθρώπους του.
Όλοι οι εκλεκτοί του συστήματος!

Λοιπόν: το βραβείο «Quadriga» απονέμεται από το 2003 πάντα την Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας, που εορτάζεται με αφορμή την επανένωση της Γερμανίας, δηλαδή στις 3 Οκτωβρίου.
Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν θα εκφωνήσει πανηγυρικό λόγο και θα μιλήσει για την προσωπικότητα του πρωθυπουργού.
Ποιοι έχουν πάρει μεταξύ άλλων το βραβείο: ο Τούρκος Ταγίπ Ερντογάν, ο Ισραηλινός Σιμόν Πέρες, ο πρώην αριστεριστής και νυν κήρυκας του νεοφιλελευθερισμού Μανουέλ Μπαρόζο, ο πορτοκαλί (και γιαλαντζί) «επαναστάτης» και δήθεν δηλητηριασμένος Βίκτορ Γιουτσένκο, ο λακές της Δύσης στη Σερβία Μπόρις Τάντιτς και ο Αφγανός Πρόεδρος και εκλεκτός της Δύσης, Χαμίντ Καρζάι.
Επίσης, προσέξτε εδώ κάποιοι ανεκδιήγητοι πράκτορες, μια ΜΚΟ που υπονομεύει την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, με την επωνυμία Campaign Change for Equality! Χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο;