Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

KINHΣΗ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ EL ZHAR ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Για την απόκτηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού Ναμπίλ Ελ Ζαρ που ανήκει στη Λίβερπουλ «κινείται» ο ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς που αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ολιβιέ Σορλέν, που έφυγε χθες απ' την Θεσσαλονίκη για τη Γαλλία, θέλουν έναν αριστερό μεσοεπιθετικό και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προτείνει στη Λίβερπουλ να καλύψουν το...
50% των αποδοχών του παίκτη (περίπου ένα ποσό της τάξης των 400 χιλιάδων ευρώ).
Ο παίκτης, που είναι δεξιοπόδαρος και παίζει και στις δύο πλευρές, ενδιέφερε και την ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι, ενώ στον ΠΑΟΚ κινούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να προλάβουν, είτε τη δική του μεταγραφή, είτε άλλου παίκτη που έχουν βολιδοσκοπήσει, μια και οι μεταγραφές τελειώνουν σήμερα στις 8 το βράδυ! Εκτός και εάν επιλέξουν κάποιον που ήταν ελεύθερος τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς ο κανονισμός επιτρέπει κάτι τέτοιο να γίνει και μετά το πέρας της σημερινής προθεσμίας.
Ο Ελ Ζαρ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ολιμπίκ Αλέ και το 1999 έγινε παίκτης της Ολιμπίκ Νιμ, στην οποία αγωνίστηκε πέντε χρόνια. Το 2004 τον απέκτησε η Σεντ Ετιέν και δύο χρόνια αργότερα η Λίβερπουλ. Από το 2006 μέχρι σήμερα ο 24χρονος παίκτης έπαιξε σε 31 ματς με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.
Παράλληλα με το θέμα Ελ Ζαρ, δημοσιεύματα στη Σκωτία αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ "κινήθηκε" για τον Μαρκ Κρόσας, 22 ετών, απ' τη Σέλτικ, που πρόπερσι έπαιξε 26 αγώνες, αλλά πέρσι (2009-2010) κανέναν, ενώ έγινε λόγος και για άλλους παίκτες που παίζουν αριστερά, όπως των Νταρίο Φερνάντεζ (που πέρσι ήταν στον Άρη), Ζερόμ Ροτέν (31 ετών, της Παρί Σεν Ζερμέν), Αντρέας Ίβανσιτς (πρόσφατα στον Παναθηναϊκό).
Απ' τον ΠΑΟΚ τηρείται "σιγή ιχθύος" για τις μεταγραφικές κινήσεις, αν και μέχρι τις 8 το βράδυ θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα!


seleo.gr