Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

"ΚΡΑΞΙΜΟ" ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Είπε να βρεθεί κοντά στην Εθνική ομάδα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, αλλά καλύτερα να έμενε μακριά.Ο Ταγίπ Ερντογάν έδωσε το «παρών» στο κλειστό της Αγκυρας, όπου και παρακολούθησε από τα VIP τον αγώνα κόντρα στους Ρώσους, αλλά η υποδοχή από τον κόσμο κάθε άλλο παρά θερμή ήταν.

Ο Ερντογάν, αφού αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο στο γήπεδο, με αφορμή το δημοψήφισμα της 12ης Σεπτεμβρίου για την αναθεώρηση του τουρκικού συντάγματος, αποφάσισε να... βρεθεί και στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι για να συγχαρεί τους παίκτες και να τους εμψυχώσει ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα την Τρίτη (31/8).


Την αναγγελία της επίσκεψής του στα αποδυτήρια πάντως δεν υποδέχτηκαν με εκφράσεις ικανοποίησης, αλλά αποδοκιμασίας οι Τούρκοι διεθνείς.

Νωρίτερα, όταν ο Χινταγιέτ Τούρκογλου πήρε το μικρόφωνο με τη λήξη του αγώνα και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την παρουσία του στο πλευρό της Εθνικής μπάσκετ, το κοινό της Άγκυρας αποδοκίμασε τον Ερντογάν ενώ η... μπάλα πήρε και τον Τούρκογλου.

Ο Ερντογάν πάντως απτόητος δήλωσε «πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας. Η ομάδα αυτή δίνει χαρά στον τουρκικό λαό και είδα 11.000 Τούρκους να πανηγυρίζουν στις εξέδρες. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Ο αγώνας απέναντι στην Ελλάδα την Τρίτη είναι πολύ σημαντικός για τη μετέπειτα πορεία μας στη διοργάνωση».
sentragoal.gr