Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

"ΠΟΡΝΗ Η ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ" ΓΡΑΦΕΙ ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Μια ιρανική ιστοσελίδα και μία εφημερίδα της Τεχεράνης βρίζουν σήμερα την Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί, αφότου η πρώτη κυρία της Γαλλίας εξέφρασε την υποστήριξή της για την Ιρανή που έχει καταδικαστεί να εκτελεστεί δια λιθοβολισμού για μοιχεία.

Η ιστοσελίδα www.inn.ir αποκαλεί την κα. Μπρούνι-Σαρκοζί "ανήθικη γυναίκα", λόγω του...
επαγγελματικού της παρελθόντος--μοντέλο και τραγουδίστρια--και την κατηγορεί ότι έχει προδώσει τον σύζυγό της και ως εκ τούτου δεν είναι.. δημοφιλής στη Γαλλία.

Σε μια ανοικτή επιστολή που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο διαδίκτυο, η κα. Μπρούνι-Σαρκοζί, δηλώνει ότι ο σύζυγος της θα προσφύγει στη διεθνή δικαιοσύνη για την Σακινέχ Μοχαμάντι Αστιανί και ότι η Γαλλία δεν θα την εγκαταλείψει.

Αναφερόμενη στην πρώτη κυρία της Γαλλίας καθώς και στην διάσημη γαλλίδα ηθοποιό Ιζαμπέλ Ατζανί η εφημερίδα της Τεχεράνης Kayhan έγραψε ότι "οι γαλλίδες πόρνες συμμετέχουν στη γενική κατακραυγή για τα ανθρώπινα δικαιώματα".

Ενώ ο δικτυακός τόπος www.inn.ir δεν συνδέεται άμεσα με την κυβέρνηση, η Kayhan είναι εφημερίδα που χρηματοδοτείται από το κράτος και είναι όργανο της πολύ ριζοσπαστικής πτέρυγας στο Ιράν.

newsit