Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

200.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

Πού να καταλάβουν οι ανεπάγγελτοι επαγγελματίες πολιτικοί.

Ούτε που έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στην... ελληνική κοινωνία και παράλληλα στην οικονομία. Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει να κλείνουν 200.000 επιχειρήσεις.

Κύριε πρωθυπουργέ, ξέρεις τι σημαίνει να στήνεις μια μικρή επιχείρηση, να την λειτουργείς για ... 20-30 χρόνια και μετά να την κλείνεις γιατί δεν πατάει άνθρωπος στο μαγαζί σου; Τι ρωτάω βέβαια. Πώς είναι δυνατόν να ξέρουν οι άνθρωποι τι σημαίνει πραγματική οικονομία όταν στη ζωή τους δεν έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο. Πώς να καταλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ραγκούσης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος, η Διαμαντοπούλου και όλοι οι άλλοι επαγγελματίες πολιτικοί τι σημαίνει να φτιάχνεις και να διοικείς μια μικρομεσαία επιχείρηση.
Ερώτημα: υπάρχει κανένας από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που να έχει δουλέψει στην πραγματική οικονομία; Πόσοι άραγε από τους 300 της Βουλής έχουν διοικήσει έστω και ένα περίπτερο; Δυστυχώς μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η πολιτική για όλους αυτούς είναι επάγγελμα και σε καμία περίπτωση λειτούργημα. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο οι κυβερνώντες δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στην κοινωνία. Λυπούμαστε που το λέμε κ. πρωθυπουργέ αλλά αν κάνατε τον κόπο να ανέβετε με το οικολογικό αυτοκίνητό σας όλο το ποτάμι μία και να το κατέβετε άλλη μία θα καταλαβαίνατε ακριβώς τι γίνεται. Τα «ενοικιάζεται» και «πωλείται» είναι πλέον δεκάδες. Γι’ αυτό χρειάζονται άνθρωποι στην πολιτική που να έχουν βγει από την πραγματική ζωή κι όχι από το κουκούλι του επαγγελματία πολιτικού. Αν δεν συνέλθετε και δεν καταλάβετε γρήγορα τι συμβαίνει, σε λίγους μήνες θα είναι πλέον αργά. Επιστρέψτε στην πραγματική ζωή. 
24wro