Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ

Λίγες μέρες μετά τη στέψη της ως Μις Υφήλιος, η Jimena Navarrete αποτελεί ήδη ύψιστο θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο καθώς πολλοί θαυμαστές σπεύδουν να επισκεφτούν τη σελίδα της στο facebook και στο twitter. Ποια είναι λοιπόν  η γυναίκα που απέκλεισε 82 άλλες καλλονές για το «διεθνές δικαίωμα στην  ομορφιά»;
Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την...
22 ετών κοπέλα από την Γκουανταλαχάρα.

1. Ξέρει πώς να χειριστεί τις σκληρές ερωτήσεις.

Μετά το θέαμα της Δευτέρας στο Λας Βέγκας, η Navarrete ρωτήθηκε  σχετικά με την πρόσφατη νομοθεσία για τη μετανάστευση στην Αριζόνα των Η.Π.Α. δίνοντας μια στρατηγική απάντηση χωρίς να πάρει κάποια συγκεκριμένη θέση. «Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να επιβάλει και να θεσπίζει τους νόμους της», είπε. «Αλλά σας λέω ότι όλοι οι Μεξικανοί και οι Λατίνοι που ζουν εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εργατικοί άνθρωποι που θέλουν μόνο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους."

2. Ασχολείται με το modeling από τα εφηβικά της χρόνια.


Από την ηλικία των 15, η Navarrete, που τη χαρακτηρίζει ο ενθουσιώδης χαρακτήρας της και της αρέσει να απολαμβάνει βαρκάδες  και να ασχολείται με μοτοσικλέτες, έχει εργαστεί στον χώρο του modeling σε αρκετές επιδείξεις μόδας. Πιο πρόσφατα έλαβε μέρος  στην Εβδομάδα Μόδας 2009 στο Μεξικό για τον σχεδιαστή Macario Jimenez.


3. Αγαπά τη χώρα της και τους ανθρώπους.


Κατά τη διάρκεια της «βασιλείας» της ως Μις Υφήλιος, ελπίζει να στρέψει την προσοχή του κόσμου  σε άτομα με HIV / AIDS και καρκίνο του μαστού . Σχεδιάζει επίσης «όλος ο κόσμος να γνωρίσει  τη χώρα μου και τους ανθρώπους της». «Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου και είναι μεγάλη τιμή για μένα» δήλωσε μετά το διαγωνισμό ομορφιάς.


4. Project: Ενίσχυση εικόνας σώματος.


«Έχω σπουδάσει διατροφολογία και θα ήθελα όλοι να καταλάβετε ότι δεν είναι το παν το πώς δείχνει το σώμα σας αλλά το πώς αισθάνεστε μέσα σας». «Και όταν νιώθεις καλά μέσα σου δείχνεις και  ωραία στους άλλους».


5. Της αρέσουν οι ευαίσθητοι άνδρες  και εκείνη έχει ήδη βρεί τον δικό της.


"Η συμβουλή που μπορώ να δώσω σε όλους τους άνδρες του κόσμου, θα ήταν να είναι πιο ευαίσθητοι και να εκφράζουν με εύκολο τρόπο αυτό που νιώθουν»,  είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης πριν από το διαγωνισμό της Μις Υφήλιος. Από ότι φαίνεται, η  Jimena  Navarrete έχει βρεί αυτά τα στοιχεία στον επί τέσσερα χρόνια φίλο της, τον Pablo Nieto.

MediaSoup