Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

O OΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Κόκκινος Ουρανός» της Λάγιας Γιούργου, ο Ορφέας Αυγουστίδης επέστρεψε μπροστά από τις κάμερες αυτή τη φορά για τη συμμετοχή του στην υπερπαραγωγή του Mega «Το Νησί».
Ο ηθοποιός είχε χθες στην Ελούντα της Κρήτης, το πρώτο του γύρισμα και μιλάει στο Υupi και τον Αστέρη Κασιμάτη για τη συμμετοχή του.
Ποιο ρόλο κάνεις στη σειρά;

Υποδύομαι τον Αντώνη, ο οποίος ήταν αντάρτης για επτά χρόνια και όταν επιστρέφει για να ενταχθεί ξανά στην κοινωνία ερωτεύεται την Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου), την κόρη της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα. Η Άννα αργότερα παρατάει τον Αντώνη και παντρεύεται έναν πλούσιο.
Σε πόσα επεισόδια θα σε δούμε;
Η πρώτη μου εμφάνιση γίνεται στο όγδοο επεισόδιο και θα είμαι μέχρι το τέλος της σειράς.
Το είχες διαβάσει το βιβλίο;
Το διάβασα αφού μου έγινε η πρόταση. Έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι πολύ συγκινητικό....
Ακόμη πιο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος καταπιάστηκε με ένα ελληνικό θέμα παρουσιάζοντας την ιστορία της Σπιναλόγκας, η οποία δεν είναι ευρέως γνωστή. Να σκεφτείς στη Σπιναλόγκα είχαν δημιουργήσει μια ολόκληρη κοινωνία, είχαν ηλεκτρικό ρεύμα πολύ πριν αποκτήσει η Πλάκα, το απέναντι χωριό από εκεί που κατοικούσαν οι λεπροί.
Τι άλλο ξεχωρίζει στη σειρά που πολλοί άνθρωποι ανυπομονούν να δουν;
Θα παρακολουθήσετε διάφορες ιστορίες και κυρίως χαρακτήρες. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με τους ήρωες. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το στοίχημα του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκου είναι να βγει η αλήθεια. Μαζί μας είναι και η συγγραφέας του βιβλίου, Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία παρακολουθεί τα γυρίσματα με ιδιαίτερη προσοχή.

tvnea.blogspot.com