Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Έλσας Παπαδημητρίου με τη Ρηγίλλης, καθώς η βουλευτής της ΝΔ, παρά το χθεσινό τελεσίγραφο του Αντώνη Σαμαρά , επανήλθε με αιχμηρές δηλώσεις της στο ΜEGA.
Η ΝΔ έχει θέσει στο μικροσκόπιο τις δηλώσεις και άλλων στελεχών και, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΘηναϊκό Πρακτορείο, τις αξιολογεί σε σχέση με τους κανόνες που όρισε ο κ. Σαμαράς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, Κ. Τζαβάρας μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι...
«υπάρχει κάποιος που είναι έξω από το κόμμα και με ένα τηλεκοντρόλ κινεί διάφορα στρατιωτάκια προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση».
Από την πλευρά της, η βουλευτής Αργολίδας Ελσα Παπαδημητρίου σχολίασε με αφορμή τις υποψηφιότητες Δράκου (που στηρίζει η ΝΔ) και Τατούλη(ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της ΝΔ) στην Πελοπόννησο: «Δεν θα βγω εγώ να πω είναι καλή επιλογή ο Τατούλης. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνος του ο Τατούλης και ο Δράκος και ο λαός θα κρίνει».
Η κ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι διατηρεί φιλική σχέση με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη και επέκρινε την ηγετική ομάδα της ΝΔ, λέγοντας «δεν μπορώ να ακούω νέα παιδιά να κρίνουν ως ύποπτη τη συμπεριφορά καταξιωμένων πολιτικών». «Είναι άπρεπο και ανόητο», υπογράμμισε.
Τέλος, ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησή της, αρκέστηκε να πει ότι δεν εξαρτάται μόνον από εκείνη. «Αν η θηλιά φθάσει στο λαιμό μου θα πρέπει να αντιδράσω».

Πάντως, στελέχη της ΝΔ υπογραμμίζουν ότι στη μάχη για την περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό του κ. Δράκου θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας, ο οποίος, όπως αναφέρουν, εκφράστηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση θετικά.

www.naftemporiki.gr