Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ XXL ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ;

Αυτό κι αν είναι από τα ανήκουστα. Πρωταγωνιστής έλληνας πολιτικός πολύ γνωστός για τις πομπώδεις απόψεις του στα Εθνικά θέματα αλλά και σε ζητήματα μειονοτήτων. Δε αναφερόμαστε σε κάποιον πολιτικό που έχει αποστρατευθεί. Θεωρείται ένας εκ των... σημαντικότερων πόλων μέσα στο κόμμα του και πολλοί λένε πως στο μέλλον μπορεί ακόμη και να αναλάβει τα ηνία του κομματικού σχηματισμού όπου και ανήκει. Τις τελευταίες μέρες όμως στο σπίτι του επικρατεί έντασή. Και μάλιστα τόσο μεγάλη που ο πολιτικός υποχρεώθηκε να απολύσει την επί σειρά ετών καθαρίστρια η οποία πλήρωσε με αυτό τον τρόπο μια απλή ερώτηση της.
Η γυναίκα καθάριζε την ντουλάπα του γραφείου του όταν ξαφνικά είδε έναν γεμάτο σάκο. Έλυσε το σκοινί που έδενε το σάκο και διαπίστωσε πώς μέσα σε αυτόν βρισκόταν περισσότερα από 30 εσώρουχα γυναικεία αλλά XXL. Αμέσως με τα εσώρουχα στο χερι πήγε στο καθιστικό όπου και απολάμβαναν τον καφέ τους τόσο ο πολιτικός αλλά και η γυναίκα του, που προσέχει πάρα πολύ την σιλουέτα της. Η ερώτηση της καθαρίστριας προκάλεσε αμηχανία στο ζευγάρι. Ο πολιτικός ζήτησε από την καθαρίστρια να επιστρέψει τα εσώρουχα εκεί που τα βρήκε και εξήγησε στην γυναίκα του, πώς ανήκαν σε γυναίκες που ο ίδιος είχε στο παρελθόν.
Τι το ήθελε; Η γυναίκα του εκνευρίστηκε τόσο πολύ που για μερικές μέρες έφυγε από το σπίτι για να μείνει στο πατρικό της. Η ένταση κράτησε περίπου μια εβδομάδα με τα παιδιά του ζευγαριού ν αναλαμβάνουν να κατευνάσουν την κόντρα αλλά μάταια. Η μητέρα τους ζήτησε τον λόγο από τον πολιτικό και η καθαρίστρια βρέθηκε εντός σπιτιού με συνοπτικές διαδικασίες. Κάποιοι λένε πώς η υπόθεση μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια… εμείς απλά αναμένουμε τις εξελίξεις.