Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ U2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία των U2 την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ. Περισσότερα από τα μισά εισιτήρια που εκδόθηκαν έχουν πουληθεί, όμως υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να εξασφαλίσετε μία θέση στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού... υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα αρκετά «μαγικά χαρτάκια».

Ο Μπόνο και η παρέα του έρχονται για την πρώτη τους συναυλία στην πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «360 μοίρες».

Η περιοδεία στηρίζεται σε μια ανεπανάληπτη σκηνική κατασκευή, με άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές του σταδίου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους θεατές. Με το κυλινδρικό σύστημα βίντεο, την τεράστια σκηνή, τις περιστρεφόμενες γέφυρες και φυσικά, το πάθος των U2, η συναυλιακή εμπειρία θα μετατραπεί σε ένα φαντασμαγορικό σόου.

Το διάσημο συγκρότημα θα παρουσιάσει κλασικές επιτυχίες του, αλλά και κομμάτια από την τελευταία -12η κατά σειρά- δισκογραφική δουλειά με τίτλο No Line On The Horizon.

Όσοι δεν έχετε αγοράσει εισιτήρια, μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στις τιμές των 65 ευρώ (αρένα), 100 ευρώ (κερκίδα), 165 ευρώ (κερκίδα) και 330 ευρώ (VIP).

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία της Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 2103608366. Δευτέρα-Παρασκευή: 10:30 - 21:00) και μέσω της ιστοσελίδας www.ticketpro.gr.

Επίσης, εκδοτήρια αναμένεται να λειτουργούν και την ημέρα της συναυλίας, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Η συναυλία της Αθήνας είναι μία παραγωγή της Live Nation Global Touring και χορηγία της εταιρείας BlackBerry.

news.in.gr