Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

JUST THE TWO OF US

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του «Just the two of us» στο MEGA. Οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων αναζητούν προσεκτικά τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μόνο που ξαφνικά τους προέκυψε… συμπαρουσιάστρια. Και βέβαια, δεν αναφερόμαστε στη Δούκισσα Νομικού, που θα είναι μαζί του καλύπτοντας το backstage, αλλά στην...

...Καίτη Γαρμπή. Πριν από λίγο καιρό οι υπεύθυνοι του καναλιού πρότειναν στη γνωστή ερμηνεύτρια να λάβει μέρος στο «Just the two of us». Μάλιστα, η αρχική πρόταση που της έγινε ήταν να είναι παρτενέρ, δηλαδή να βοηθά τους διαγωνιζόμενους-celebrities. Αλλωστε, δεν θα ήταν δίκαιο αν… κοτζάμ Γαρμπή έπαιρνε μέρος ως διαγωνιζόμενη, αφού θα μπορούσε άνετα να κερδίσει τους υπόλοιπους! Η πρόταση του MEGA έπεσε στο κενό, αλλά ακολούθησε δεύτερη, σύμφωνα με την οποία η Καίτη Γαρμπή θα ήταν στην κριτική επιτροπή. Πάλι όμως η απάντηση ήταν αρνητική, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος η γνωστή τραγουδίστρια να κάνει το ίδιο που είχε κάνει πριν από χρόνια.
Ομως οι συνεργάτες της ερμηνεύτριας δεν έδωσαν μόνον τη δεύτερη αρνητική απάντηση, αλλά έκαναν και αντιπρόταση στα στελέχη του MEGA: να είναι η Καίτη Γαρμπή συμπαρουσιάστρια με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Just the two of us». Η επίσημη απάντηση των στελεχών του MEGA δεν έχει δοθεί ακόμη στους συνεργάτες της Γαρμπή, αλλά μάλλον ούτε αυτό το σενάριο πρόκειται να γίνει πράξη, ενώ τώρα η άρνηση θα έρθει από το κανάλι της Μεσογείων! Ο λόγος είναι απλός αλλά σημαντικός: σύμφωνα με το concept και τους κανόνες του talent show διεθνώς, ο παρουσιαστής είναι ένας και όχι δύο. Κατά πώς φαίνεται λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο talent show του MEGA ούτε ως κριτής αλλά ούτε και ως συμπαρουσιάστρια, αφού ντουέτο παρουσίασης με τον Καπουτζίδη δεν μπορεί να γίνει.

gossip-tv