Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Γ.ΜΑΝΩΛΗΣ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

http://www.liako.gr/news/images/stories/giannis/manolisss.jpg
Ιδιαίτερα καυστικός και… περιγραφικός ήταν ο βουλευτής της ΝΔ και γραμματέας συνδικαλισμού της παράταξης, Γιάννης Μανώλης, για την κυβέρνηση μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό...

«Κανάλι 1» του Πειραιά.
 Ο κ. Μανώλης επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στην πολιτική της κυβέρνησης και του μνημονίου λέγοντας ότι θα προτιμούσε να ψηφίσει τον διάολο παρά το κυβερνών κόμμα(!): «Μεταξύ ενός υποψηφίου της Αριστεράς και ενός υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, και τον διάολο να είχα απέναντι μου θα τον ψήφιζα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης κάνοντας παράλληλα «άνοιγμα» για συνεργασία στα κόμματα της αριστεράς! «Την πολιτική αυτή της κυβέρνησης την κυρώνω και σας το λέω εντίμως. Πληρώνω το μνημόνιο και θα το πληρώνω και στο μέλλον. Διαφωνώ απόλυτα με την κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο κ. Μανώλης.

Παράλληλα, ο κ. Μανώλης σχολίασε και τις… εξελίξεις στο θέμα της κας Παπαδημητρίου: «Η κ. Παπαδημητρίου είναι μαγκιά της να στηρίξει αν θέλει τον κ. Τατούλη. Μπορεί να το κάνει αύριο το πρωί. Αλλά δεν πρέπει να το κάνει ως βουλευτής. Πρέπει να το κάνει όμως ως απλό μέλος».


Λίγες ώρες αργότερα βέβαια, η ίδια η κα Παπαδημητρίου (μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά) δήλωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Δράκου για την περιφέρεια Αρκαδίας την οποία στηρίζει και το κόμμα της αντιπολίτευσης.
24wro