Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Το έπαιζε Αλ Καπόνε για να βρει νύφη! Παρουσιαζόταν μέσα από το Facebook σαν ο... Κρητικός διαβόητος γκάνγκστερ, για να εντυπωσιάσει κοπέλες με σκοπό επιτέλους να παντρευτεί! Αντί για σύζυγο όμως προσέλκυσε... τους αστυνομικούς.

Ο 33χρονος από τη Μεσσαρά Ηρακλείου Κρήτης χαρακτήριζε
τον εαυτό του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης άτομο

Ομως τα παραμύθια σχετικά
«χωμένο βαθιά στην παρανομία» και διέδιδε ότι ζει μέσα στα πλούτη που απέκτησε από παράνομες δράσεις και παράλληλα ισχυριζόταν ότι είχε off-shore εταιρείες!με τις μαφιόζικες δραστηριότητές του δεν τα έγραφε μόνο στο Facebook, τα έλεγε και σε παρέες για να εντυπωσιάζει. Οσα διέδιδε έφτασαν τελικά και στα αφτιά των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου και των Χανίων, που κινητοποιήθηκαν αστραπιαία νομίζοντας ότι είχαν να κάνουν με.. έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών, όπλων και πλαστών χαρτονομισμάτων. Ετσι οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε προχθές τα ξημερώματα και διήρκεσε αρκετές ώρες, με πολλούς αστυνομικούς να ψάχνουν στα θερμοκήπια όπου εργαζόταν ο… παραμυθάς και στο σπίτι του, για να βρουν όπλα, αρχαία και μηχανές παραχάραξης χαρτονομισμάτων.

Την ώρα της επιχείρησης ο 33χρονος κοιμόταν ανυποψίαστος, αλλά ο θόρυβος των αστυνομικών τον ξύπνησε απότομα. Οταν είδε τους ένστολους πάνω από το κεφάλι του πετάχτηκε έντρομος από το κρεβάτι και δεν μπορούσε καν να φανταστεί τον λόγο, για τον οποίο είχαν ζώσει το σπίτι του. Επί αρκετή ώρα οι αστυνομικοί έψαχναν μανιωδώς να βρουν αποδείξεις για το ότι ο μικροσκοπικός άνδρας που είχαν απέναντί τους ήταν κακοποιός. Ωστόσο διαπίστωσαν ότι για το μόνο που θα μπορούσε να κατηγορηθεί ο 33χρονος ήταν... για τα απίστευτα ψέματά του.

Οπως είπε στους αστυνομικούς τρέμοντας σύγκορμος από τον φόβο του και κλαίγοντας σαν μικρό παιδί, όλα αυτά τα έκανε για να γνωρίσει κάποια κοπέλα και επιτέλους να αποκατασταθεί: «Είμαι μόνος στη ζωή και ήθελα κάποια στιγμή να παντρευτώ και να αποκτήσω οικογένεια».
Espressonews.gr