Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ"

Επανήλθε ο Θόδωρος Πάγκαλος για το ζήτημα της διαφθοράς, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του «όλοι μαζί τα φάγαμε τα λεφτά». Αυτή τη φορά  επανήλθε ο στο ζήτημα  μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα  99,5». «Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα»  δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενώ όσον αφορά το ζήτημα που προέκυψε για την στάση της κυβέρνησης σχετικά  με τις δηλώσεις  Γιούνκερ, δήλωσε:
  «αυτό είναι το θέμα; Μου είναι αδιάφορο ποιος το είπε αυτό. Αλήθεια δεν είναι; Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα».

Για ακόμη μία φορά επίσης, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι οι πολίτες είναι συμμέτοχοι στη  διαφθορά.  «Δεν μετέχει στη διαφθορά αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να διοριστεί, αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στην Αθήνα;» διερωτήθηκε.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμφώνησε πάντως με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη στον ισχυρισμό του ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι λαϊκιστής και προχώρησε  και ένα βήμα παραπέρα.

«Ο κ. Σαμαράς είναι λαϊκιστής του αισχίστου είδους» ισχυρίσθηκε , ενώ χαρακτήρισε «αφελέστατη» την άποψή του  ότι μπορούν να μειωθούν οι φόροι, να  αυξηθούν τα εισοδήματα και να μειωθεί το έλλειμμα. Διευκρίνισε επίσης ότι  η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους, αλλά ούτε και να συνεχίσει το καθεστώς των συμβάσεων που διαρκώς ανανεώνονται μέχρι να επέλθει η μονιμοποίηση.   «Οι συμβάσεις είναι συμβάσεις. Οι συμβάσεις λήγουν. Οι μόνιμοι θα παραμείνουν μόνιμοι» υποστήριξε.


kataigidas: Είπε την μαγική λέξη εχθές ο επίτιμος και τώρα θα γίνει η καραμέλα του ΠΑΣΟΚ!