Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

onned.jpgΤο θέμα της μισθοδοσίας των αστυνομικών θίγει με παρέμβασή της η ΟΝΝΕΔ, η οποία εκφράζει φόβους για ακόμη μεγαλύτερες περικοπές στους μισθούς του Δημοσίου.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση της γαλάζιας νεολαίας, αναφέρεται:
«Στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 το Αστυνομικό προσωπικό όλης της χώρας θα πληρωθεί τις τακτικές αποδοχές του μηνός Οκτωβρίου, καθώς και το επίδομα για την εργασία που παρείχε το μήνα Αύγουστο του 2010, πέραν του πενθημέρου. Στην εν λόγω μισθοδοσία θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονταν και το επίδομα νυχτερινής απασχόλησης για τον μήνα Αύγουστο, αλλά οι πολιτικές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με τις επιταγές της Τρόικας δεν επέτρεψαν την καταβολή του. Η ζημία ανέρχεται σε 200 ευρώ, περίπου, μηνιαίως για κάθε εργαζόμενο Αστυνομικό.
Όλες οι μέχρι τώρα ενδείξεις συγκλίνουν, πως τα προαναφερόμενα επιδόματα δεν θα συμπεριλαμβάνονται στις επόμενες μισθοδοσίες και η μελλοντική καταβολή αυτών τίθεται εν΄ αμφιβόλλω.
Το μήνυμα το οποίο θέλει να περάσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρο: αναμένονται ακόμη περισσότερες περικοπές στην μισθοδοσία του Δημοσίου αλλά και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, οι οποίες ξεκίνησαν με τους Αστυνομικούς που αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους».