Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

NEA..."ΞΑΝΘΙΑ" ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ ;


Με μία αιθέρια ξανθιά παρουσία εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί χθες βράδυ ο Γιάννης Λάτσιος τραβώντας πάνω του, όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα των παρευρισκόμενων θαμώνων!
Νέα αρχή στην προσωπική του ζωή; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τίποτα παραπάνω πλην των όσων μαρτυρούν οι εικόνες…
Στο κέντρο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 έφτασε ασυνόδευτος όμως όπως φάνηκε η «παρέα» τον περίμενε εντός…
Η ξανθιά παρουσία λοιπόν, της... γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη, έμεινε στο πλάι του και διασκέδασαν μαζί σχεδόν όλο το βράδυ, κατά τη διάρκεια του οποίου μάλλον ήρθαν πολύ... κοντά!
Οι δυό τουυς προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιούσε στο μαγαζί ο Αντώνης Ρέμος δεν επέλεξαν καποιο πρώτο τραπέζι-πίστα αλλά κάτι πιο διακριτικό, που σαφώς κινεί ακόμη περισσότερο την περιεργεια!
Φιλία ή κάτι παραπάνω; Ό,τι και να ψιθυρίζεται πάντως το πρώτο βήμα για μία νέα ζωή μετά το διαζύγιο, έκανε η Ελένη Μενεγάκη που ήδη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έδωσε αρκετή τροφή στα δημοσιογραφικά-παπαράτσι εξώφυλλα με θέμα – τι άλλο – από την… αμφιλεγόμενη «φιλική» της σχέση με τον επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο.
Καιρός ήταν λοιπόν, στη δημοσιότητα να παρουσιαστούν και τα νέα βήματα από πλευράς Λάτσιου, που εν όψει του επίσημου διαζυγίου με την ωραία Ελένη, έπραξε όπως αναμενόταν: προχώρησε μπροστά!
Οι σχέσεις άλλωστε των δύο πρώην συντρόφων και συζύγων φαίνεται να είναι άριστες αφού μόλις μία βδομάδα σχεδόν πριν, είχαν συναντηθεί για ακόμη μια φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.
Ο Γιάννης Λάτσιος πήγε στη βίλα των Μελισσίων όπου η Ελένη διαμένει πλέον μόνη της με τα παιδιά, προκειμένου να της παραδώσει έναν φάκελο και τη συνάντηση τους αυτή αποθανάτισαν –ποιοι άλλοι από – τα λαγωνικά της IMACO του Πέτρου Κωστόπουλου.