Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

Κάθε μοντέλο, είναι απλώς ένα μοντέλο και χρησιμοποιεί σύμβολα γράμματα και αριθμούς τα προγράμματα του, για να μεταφράσει στο ανθρώπινο εγκέφαλο την απρόσωπη ενέργεια του σύμπαντος. Ανάλογα με το αντικείμενο, το υποκείμενο, την εποχή και τις ανάγκες χρησιμοποιείται το μοντέλο του 1, του 3, του 4, του 7 ή του 12.
Το ανθρώπινο σώμα καθώς και τα ημισφαίρια του εγκεφάλου, χωρίζεται σε δεξιά πλευρά και αριστερή με την σπονδυλική στήλη στο μέσο της....


ουδετερότητας,όπως και η γνώση. Δεξιά πλευρά είναι η λογική, η φιλοσοφία, τα μαθηματικά η επιστήμη η φυσική ο λόγος. Αριστερή, η έμμεση γνώση ενορατική είναι η τέχνη , όλες οι μορφές της, η ποίηση η ζωγραφική γλυπτική, η μεταφυσική και οι θρησκείες που στηρίζονται σε αυτή όλες τους.
Ο άνθρωπος αποτελείται από νερό, συναίσθημα και αισθήματα, γη, σκελετός πρακτικές ανάγκες ύλη, αέρα, πνεύμονες διανόηση, και φωτιά ιερό πυρ το πνεύμα του. Τα 4 αυτά στοιχεία όταν ισορροπήσουν μεταξύ τους δημιουργούν τον αιθέρα και ένα νέο άνθρωπο αρμονικό.Τρέφεται με νερό στερεά, τροφή, αέρα και πνευματική ενασχόληση.
Κυριαρχεί το υδάτινο στοιχείο και οι περισσότεροι θαλασσοπνίγονται στα κύματα του Ποσειδώνα. Ακολουθεί το γήινο και αρκετοί βουλιάζουν στη ανεπάρκεια για την κάλυψη των αναγκών με την κατάχρηση της ύλης από τους επιτήδειους εκμεταλλευτές. Ο αέρας είναι δύσκολος και άπιαστος και οι ασκοί του Αιόλου εμποδίζουν την αυτοσυγκέντρωση, την εστίαση του στόχου και την κατανόηση της πληροφορίας. Η φωτιά το πνεύμα είναι απούσα συνήθως γιατί οι άνθρωποι από τα προβλήματα της καθημερινότητας καταλήγουν «ζωντανοί νεκροί». Πεθαίνουν στα 18 και τους θάβουν στα 60.
Πως θα γλιτώσουμε από τον ιό του Δυτικού και Ανατολικού μπλοκ και τα κουνούπια τους;
Αστραία

Parea Parea