Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ APPLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο iPhone 4 ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί του και το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για Apple στην χώρα.

Το νέο αυτό κατάστημα λέγεται iStorm βρίσκεται...
στην Πλατεία Κολωνακίου και αν και πουλάει αποκλειστικά Apple προϊόντα όμως δεν θεωρείται Apple Store αλλά APR (Apple Premium Reseller).

Στην Ελλάδα δεν θα αναπτυχθούν Apple Stores, καθώς το εν λόγω δικαίωμα η Apple το έχει δώσει σε ελάχιστες χώρες παγκοσμίως. Το iStorm ωστόσο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάποιος σε περίπτωση που ψάχνει οποιοδήποτε Apple προϊόν.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος είναι στις 2 Σεπτεμβρίου ωστόσο την Παρασκευή 27 άνοιξε τις πόρτες του για εκπροσώπους του τύπου.

Το iStorm είναι σχεδιασμένο στα πρότυπα των Apple Stores αν και αρκετά μικρότερο σε μέγεθος. Το κατάστημα είναι πλήρως εφοδιασμένο από iPhone 4, iMac καθώς και πολλά άλλα Apple προϊόντα.

Ελληνική πρεμιέρα για το iPhone 4

Το νέο smartphone της Apple ξεκίνησε να κυκλοφορεί στις 24 Ιουνίου. Δύο περίπου μήνες μετά έφτασε και στην χώρα μας και ήδη πωλείται στις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων πώλησης κινητών συσκευών και όχι μόνο.

Η τιμή αυτού ωστόσο είναι αρκετά υψηλή με το 16GB στα 659 ευρώ και το 32GB στα 779 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά η Cosmote και η Vodafone έχουν ήδη παρουσιάσει τις προσφορές τους, για απόκτηση της αγαπημένης συσκευής φθηνότερα με την προϋπόθεση ανανέωσης ή πραγματοποίησης νέου συμβολαίου.

Στην Cosmote οι προσφορές για το iPhone 4 16GB για το πρόγραμμα Unlimiter με internet 25 στα 589,00 ευρώ και φτάνει για το πρόγραμμα Unlimited με internet 125 στα 249,00 ευρώ.

Στη Vodafone οι προσφορές για το iPhone 4 16GB ξεκινούν για το πρόγραμμα Unlimited με internet 30 στα 649,05 ευρώ και φτάνει για το πρόγραμμα Unlimited με internet 145 στα 268,98 ευρώ.

sarotiko.blogspot.com