Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΗΣ FIBA

Γιόνας Καζλάουσκας: «Ό,τι έγινε έγινε, το αφήσαμε πίσω, αφού πρώτα είχαμε μιλήσει με τα παιδιά επί ελληνικού εδάφους ακόμη. Γνωρίζουμε βέβαια όλοι πως δεν ήταν καλό αυτό που συνέβη. Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση. Είδε όλος ο κόσμος το βίντεο. Θα έπρεπε να είχαν ελέγξει κάθε τι που συνέβη αν ήθελαν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Δεν είναι καλά σίγουρα αυτά που συνέβησαν για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά κάποιος τα...
ξεκίνησε! Και μετά αν κάποιος πετά μια καρέκλα δεν μπορεί να δέχεται την ίδια τιμωρία με τους υπόλοιπους. Αυτό είναι απίστευτο».
Αντώνης Φώτσης: «Δε νομίζω πως η ομάδα επηρεάζεται από την απουσία τη δική μου και του Σχορτσανίτη. Όλα τα παιδιά μπορούν ν’ αναπληρώσουν οποιοδήποτε κενό. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα χτυπήσουμε και τα δύο παιχνίδια. Δεν πρέπει, λοιπόν να ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει απλά να τους νικήσουμε.»
Σοφοκλής Σχορτσανίτης: «Είναι πράγματα που δεν πρέπει να πω αν και θέλω γιατί θα έχω συνέπειες. Η ομάδα έχει πληγωθεί από τις αποφάσεις αποκλεισμού. Και οι δύο ομάδες (Σερβία) έχουν πληγωθεί. Με εξέπληξε η τιμωρία του Κρστιτς. Πως είναι δυνατόν να πετά καρέκλα και να τιμωρείται μόνο με έναν αγώνα περισσότερο; Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, υπάρχουν άλλοι που αποφασίζουν γι’ αυτά. Σίγουρα, όμως ήταν η χειρότερη στιγμή στην ιστορία αυτής της ομάδας. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο πως θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

newsblog.gr