Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ - ΑΕΚ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Πρεμιέρα σήμερα  των ομίλων του Europa League με έντονο το ελληνικό στοιχείο, καθώς αγωνίζονται τρείς ελληνικές ομάδες. 
Ο ΠΑΟΚ...  αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Μπριζ (20:00), ο Άρης υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00) και η AEK φιλοξενεί τη Χάιντουκ (22:05).

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον πρώτο του στόχο να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο, όλοι στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή της ομάδας σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και αν τα καταφέρουν, να περάσουν στους «32» του δεύτερου θεσμού της UEFA. Η αρχή μπορεί να γίνει από το Βέλγιο, όπου οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν απόψε την Κλαμπ Μπριζ (20:00, Novasports 3 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr).

Βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι θεωρεί την ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος σπουδαίος αμυντικός στάθηκε στην παρουσία περισσότερων Ελλήνων και προσωπικοτήτων στα αποδυτήρια, αλλά και στο κλίμα στις τάξεις της «Ένωσης», ενώ χαρακτήρισε εφικτό στόχο την πρόκριση στους «32» του Europa League. H ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ  τη Χάιντουκ στις 22:05. (ΑΝΤ1)



Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο του Άρη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, ANT-1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την κάτοχο του τροπαίου και θα προσπαθήσουν να κοντράρουν στα ίσα τα αστέρια των «ροχιμπλάνκος». Άλλωστε, δώδεκα τηλεοπτικά δίκτυα απ' όλο τον κόσμο θα στείλουν εικόνα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

sport-fm