Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ...ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ!

Προς
ΤΑ ΝΕΑ online
Κύριε Διευθυντά,
Βασικά … καληνύχτα σας!
Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας σας την επομένη του ανασχηματισμού αναφέρετε ότι ….
«με τόλμη (sic!) σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, αλλά με περίσκεψη ( sic!) ως προς τους στόχους , ο Πρωθυπουργός αναδιέταξε ριζικά τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου» .
Αναφαίρετο δικαίωμά σας να χαρακτηρίζετε τα πεπραγμένα του πρωθυπουργού κάτω από το οποιοδήποτε πρίσμα και εάν… επιθυμείτε !
Όμως,  δεν νομίζετε ότι όταν γράφετε: «είναι φανερή η διάσταση της συνοχής που θέλει να δώσει στη νέα κυβέρνησή του ο Πρωθυπουργός αφήνοντας εκτός νυμφώνος στελέχη (sic!) που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στη δημιουργία ρηγμάτων, κατά την αναζήτηση προσώπων για τις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου», θέτετε εν αμφιβόλω το κατά πόσο τελικά αντέξατε το μαρτύριο του «ανασχηματισμού του μεσονυχτίου» και δεν αφεθήκατε στις αγκάλες του Μορφέα;
Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ο πληθυντικός (στελέχη), καθώς η κα Μπατζελή ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στέλεχος ( από το πλήθος των στελεχών, στην προσπάθεια αναζήτησης προσώπων, που …. συνέβαλαν στη δημιουργία ρηγμάτων) που έμεινε εκτός νυμφώνος και ΟΛΑ τα υπόλοιπα παρέμειναν στην κυβέρνηση!
Συνεχίστε τον …ύπνο σας κύριε Διευθυντά! 

Με τιμή
Politis Caminus


politis-gr