Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια της ΝΟΔΕ στα γραφεία της στον Πολύγυρο στην οποία καλούνται να παραστούν τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Μουδανιών, Καλλικράτειας και Τρίγλιας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Δαμιανός Ιορδανίδης καθώς και όλοι οι υποψήφιοι για τη στήριξη του κόμματος στον ως άνω Δήμο σε ανοιχτή συζήτηση για οργανωτικά και αυτοδιοικητικά θέματα....

Επίσης την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, ολομέλεια της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής με θέμα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010, στην οποία καλούνται να παραστούν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, οι πολιτευτές του νομού κ.κ. Ευθύμιος     Καρανάσιος, Αθηναίος Φλωρίνης, Βασίλειος Πάππας, Ιφιγένεια Κυριάκου, Νικόλαος Καραμανλής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Πάχτας, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό κ.κ. Αστέριος Ζωγράφος, Δαμιανός Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Καπούλας, Λάζαρος Λαζάρου και Ιωάννης Τζίτζιος. 
    Στις παραπάνω συνεδριάσεις θα παραστούν επίσης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Υπεύθυνος Βόρειας Ελλάδας και ο Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική.