Ερευνητές στο Ισραήλ ανακάλυψαν ότι το γκρέιπφρουτ διαθέτει μια αντιοξειδωτική ουσία που βοηθά στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Οπως διεπίστωσαν, η ναριγενρίνη που δίνει στο γκρέιπφρουτ τη χαρακτηριστική πικρή γεύση του είναι ταυτόχρονα ένα...
πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνουν δύο διαφορετικά μεταξύ τους φάρμακα για τον διαβήτη τύπου 2. Ο συγκεκριμένος τύπος διαβήτη εμφανίζεται όταν ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει τις απαραίτητες για τον έλεγχο του σακχάρου ποσότητες ινσουλίνης. Η ναριγενρίνη, όπως φαίνεται, όχι μόνο βοηθά τον οργανισμό να παράγει ινσουλίνη αλλά επιπλέον βοηθά ασθενείς να μην παίρνουν περίσσια κιλά, αφού η καλή σιλουέτα αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στην αντιμετώπιση του διαβήτη.
TO BHMA
TO BHMA