Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΛΑΡΝΑΚΑ!!!

Ανακοίνωση του ΚΕΑ για τα σημερινά επεισόδια στην Κύπρο Ολοκληρώθηκε, ώρα 10, η διαδήλωση του ΚΕΑ εναντίον της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού. Συνδιοργανωτές της διαδήλωσης ήταν το... ΠΑΚ και η Κίνηση για τη Σωτηρία της Κύπρου. Σημαντική ήταν και η παρουσία του βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος τήρησε παλληκαρίσια στάση, κόντρα στον ξεδιάντροπο καθωσπρεπισμό του πολιτικού κατεστημένου. Τον συγχαίρουμε!
Απέναντί μας στάθηκαν τα σκυλιά της ΚΙΣΑ με Τούρκους και άλλους μουσουλμάνους, που απέστειλε η Τουρκιά για να εποικίσει και τις ελεύθερες περιοχές. Προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία. Η αστυνομία, η οποία έλαβε εντολές από την κυβέρνηση, για πολλή ώρα συγκρατούσε τον όγκο της πορείας, η οποία πορεία επεδίωκε να ποδοπατήσει τους αντιδιαδηλωτές και να προχωρήσει στον προορισμό της. Οι αλλοδαποί και οι εξωνημένοι της ΚΙΣΑ υπό την προστασία της αστυνομίας προπηλάκιζαν τον κόσμο της διαδήλωσης.
Ή νεολαία της Λάρνακας συμπαρατάχθηκε στην πορεία μας και αντιμετώπισε μαζι μας, με Ελληνική αξιοπρέπεια, τους προπηλακισμούς.
Σε κάποια στιγμή Μέλη μας διείσδυσαν στις γραμμές της ΚΙΣΑ, διέλυσαν τη σύναξή τους και η πορεία συνέχισε και κατέληξε στην εκκλησία Αγίου Λαζάρου όπου μίλησε ο Πρόεδρος του ΚΕΑ και η διαδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.
Στη συνέχεια η νεολαία της Λάρνακας πήρε αυθόρμητα τη σκυτάλη, στάθηκε απέναντι στους επίβουλούς της και απαίτησε να διαλύσουν τη φιέστα τους. Ορισμένοι αλλοδαποί προσπάθησαν να κτυπήσουν ύπουλα μεμονωμένους Έλληνες νεαρούς αλλά αντιμετωπίσθησαν ανάλογα, συνελήφθησαν, παρεδόθησαν στην Αστυνομία και ετέθησαν υπό κράτηση.
Σημειώνουμε ότι στην πορεία συμμετείχαν άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς χώρους συμπεριλαμβανομένου και του ΑΚΕΛ, οι οποίοι θέλησαν να διαδηλώσουν εναντίον του εποικισμού της πατρώας γης.
Μεταφέρουμε προς τους συναγωνιστές μας και στους Συνέλληνες μας το μήνυμα ότι η σπίθα άναψε σήμερα στη Λάρνακα. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για μια Κύπρο Ελληνική και Ελεύθερη.

antistasi.org