Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» και υποψηφίου Δημάρχου  Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου. Ο κ.Τζίτζιος αναφέρθηκε στις...
προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός του για τον Άγιο Νικόλαο όπως είναι η δρομολόγηση έργου για βελτίωση της ποιότητας νερού ,καθώς ο οικισμός αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα. Επίσης ο κ.Τζίτιζος μίλησε για τις επεκτάσεις και πολεοδομήσεις στη Βουρβουρού, στο Λιβροχιό και στο «Σχοινιά», για τη βελτίωση υποδομών ώστε να επιτευχθεί αύξηση της επισκεψιμότητας στον Άγιο Νικόλαο (παρκινγκ, αναπλάσεις κλπ), για την ανάπλαση των παραλιών στο Λιβροχιό και στη Βουρβουρού και τέλος αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου.
«Ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» απαρτίζεται από πολύ αξιόλογα και καταξιωμένα πρόσωπα στην τοπική κοινωνία, χαρακτηρίζεται για την πολυσυλλεκτικότητά του και αποτελεί την πιο δυνατή πρόταση για την αυριανή μέρα διοίκησης στο νέο Δήμο Σιθωνίας. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα από πρόσωπα γνωστά σε σας, πρόσωπα με καθαρή και ειλικρινή πορεία στην τοπική κοινωνία. Εισπράττουμε την ικανοποίηση και τη στήριξή σας και μας δίνετε δύναμη. Είμαστε μια ομάδα δουλειάς από ανθρώπους που δε μένουν στα λόγια. Από ανθρώπους που παλεύουν. Από ανθρώπους που δουλεύουν.
Από ανθρώπους που, τελικά, νικάνε! Έτσι θέλουμε να μας κρίνουν οι πολίτες. Προχωρούμε ενωμένοι. Έχουμε τις προτάσεις. Έχουμε και τις λύσεις. Έχουμε τους ανθρώπους. Αυτό που ζητάμε είναι η δική σας στήριξη» υπογράμμισε ο ο κ.Τζίτζιος.