Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΣΙΚΑ..ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Ή ΣΩΤΗΡΙΑ Ή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Διακαναλική Συνέντευξη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος στην εισαγωγή του, δήλωσε πως ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας πριν ένα περίπου χρόνο μπροστά σε μία σίγουρη χρεωκοπία, στην οποία δεν... δείλιασε, όπως εξήγησε. Σε μία μακροσκελή τοποθέτηση, αναμάσημα παλαιότερων δηλώσεων και τοποθετήσεων, ο κ. Παπανδρέου έδωσε χαρακτήρα εθνικών εκλογών από την πρώτη στιγμή στις εκλογές που έρχονται.

Δείτε εδώ ζωντανά τη Διακαναλική Συνέντευξη του πρωθυπουργού

Αναγνώρισε ότι ο ελληνικός λαός έκανε θυσίες που πόνεσαν και τον ίδιο και φυσικά τους πολίτες, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ώστε όπως ισχυρίστηκε να μπορεί πλέον ο ελληνικός λαός να βλέπει φως στο τούνελ, να υπάρχει εμπιστοσύνη του κόσμου στην Ελλάδα και να υπάρχουν και νέες επενδύσεις. Από την αρχή, ο κ. Παπανδρέου στην εισαγωγή του έθεσε το δίλημμα πως εάν δεν συνεχιστούν όλο το κυβερνητικό πρόγραμμα θα γυρίσει πίσω η Ελλάδα.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε προσκλητήριο ευθύνης σε όλους τους πολίτες έτσι ώστε να βοηθήσουν να μην πάνε,όπως είπε στράφι οι θυσίες των πολιτών. Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι ο συναγερμός ακόμα δεν έχει λήξει και απαιτείται ακόμα σοβαρότητα για τους δύο στόχους που είναι η εθνική αναμόρφωση και η σωτηρία της χώρας.

Έστειλε μήνυμα προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και προς το εξωτερικό ότι το κυβερνητικό έργο θα συνεχιστεί μέχρι τέλους και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Στην ερώτηση της κας Τρέμης δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν είναι στις προθέσεις του να πάει σε πρόωρες εκλογές. Αντίθετα όπως είπε οτι προωθούνται νέες μεταρρυθμίσεις από το 2011 και έκανε λόγο για δυνάμεις που θέλουν να ανακόψουν την πορεία της κυβέρνησης. 


 Kαληνύχτα  Giorgo