Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ PRO!!!

Στις 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε για PC, Playstation 3 και Xbox 360 το καινούριο Pro Evolution Soccer. Τον Οκτώβριο οι υπόλοιπες εκδόσεις.
H Zegetron, αντιπροσωπεία της Konami στην Ελλάδα, εξέδωσε και επίσημα δελτίο τύπου για την κυκλοφορία του ελληνικού Pro Evolution Soccer 2011. Σύμφωνα με την ανακοίνωση λοιπόν, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις...

30 Σεπτεμβρίου του 2010 για Playstation 3, Xbox 360 και PC. Τον Οκτώβριο θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις του Playstation 2, του PSP και του Wii.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση κάνει λόγο για την προηγμένη εξέλιξη στο gameplay, χάρη στις νέες προσθήκες και τις νέες δυνατότητες ελέγχου των παικτών, καθώς και τα animations, ενώ γίνεται λόγος και τον ελληνικό σχολιασμό, από τους γνωστούς αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, ο οποίος υπόσχεται ότι θα δώσει μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα, σε όλους όσους ακούνε τη φωνή τους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι.
Τέλος, η Zegetron ενημέρωσε ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, θα διοργανώσει το PES League 2011 για PlayStation 3. Ο κωδικός συμμετοχής για το πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο στο Ελληνικό Pro Evolution Soccer.
Εν αναμονή, λοιπόν...
 thenewsbus