Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ GAY ΓΑΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...

http://assets.tanea.gr/files/2010-09-02/thumbs/sas-a340b_450x.jpgΤον πρώτο γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων στον αέρα σχεδιάζουν να τελέσουν οι σκανδιναβικές αερογραμμές....
SAS.

Η αεροπορική εταιρεία, ιδιοκτησίας των κυβερνήσεων της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να φιλοξενήσει εν πτήσει «την πρώτη γαμήλια τελετή στον αέρα».

Το μυστήριο θα τελεστεί μέσα σε ένα αεροσκάφος Airbus A340, κατά τη διάρκεια της πτήσης Στοκχόλμη-Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Ο γάμος θα τελεστεί στο πλαίσιο προωθητικής εκστρατείας της
SAS, με τον τίτλο «Love is in the air». Οι μελλόνυμφοι δεν έχουν ακόμη βρεθεί. Η εταιρεία καλεί τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια να στείλουν τις συμμετοχές τους στον «διαγωνισμό», δημιουργώντας τα προφίλ τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.flysas.com/love.

Για μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης, η SAS συμβουλεύει τα ζευγάρια να μοιραστούν το προφίλ τους με όσο περισσότερους φίλους μπορούν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube.

Το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα παντρευτεί στον αέρα σε πτήση των Σκανδιναβικών Αερογραμμών.

«Οι αεροπορικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένης της SAS, τελούν γάμους στον αέρα εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων στον αέρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των εμπορικών πτήσεων της εταιρείας, Ρόμπιν Κάμαρκ.

«Η
SAS είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία τριών από τις πιο φιλελεύθερες και προοδευτικές χώρες του κόσμου, ιδίως σε θέματα δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια φυσιολογική γιορτή της αγάπης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει θα λάβει δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής στην business class, τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, αεροπορικά εισιτήρια για το Λος Άντζελες και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Χόλιγουντ.

Η SAS ανακοίνωσε ότι διοργανώνει και την αμερικανική εκδοχή του διαγωνισμού όπου ένα ζευγάρι θα κερδίσει ένα «πακέτο» γάμου και μήνα του μέλιτος για τη Σουηδία.
 
24wro