Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΛΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" ΟΙ "ΔΡΑΣΤΕΣ"


patriotiko.jpgΜέλη του «Πατριωτικού Μετώπου» είναι οι Στέλιος Τραπαβέσης και Σταύρος Βιτάλης που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό της ρίψης παπουτσιού προς τον Γιώργο Παπανδρέου. Αξίζει να σημειωθεί, πως το «Πατριωτικό Μέτωπο» (μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του οποίου είναι και ο Κώστας Ζουράρις), είχε προαναγγείλει την επίθεση στον πρωθυπουργό, καθώς μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα του, καλούσε τους πολίτες τηες Θεσσαλονίκης, να πετάξουν παπούτσια στον πρωθυπουργό, την ώρα που εκείνος θα περνά από τους...
κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στην σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του Μετώπου, ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Θεσσαλονικείς, κάτοικοι των πολυκατοικιών και από τις δύο πλευρές των λεωφόρων Βασιλίσσης Όλγας και Εγνατίας. Σε εσάς, λόγω των ιδιαίτερων πλεονεκτημάτων των διαμερισμάτων σας, προκύπτει εκ των πραγμάτων, η ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθείτε τον κ. Γ.Α. Παπανδρέου, κατά τη διαδρομή του από το αεροδρόμιο Μακεδονία προς τη ΔΕΘ, όπως του αξίζει: Με τα παλιά σας τα παπούτσια».
Χαρακτηριστικό ήταν και το υστερόγραφο της ανακοίνωσης: «Αν δεν έχετε παλιά παπούτσια στη διάθεσή σας, παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του ΠΑΜ. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει, που θα τα βρείτε. Ακόμη, σας υπενθυμίζουμε πως το Πατριωτικό Μέτωπο δεν είναι κόμμα, δεν πρόκειται να ζητήσει την ψήφο σας. Είναι κίνημα στο οποίο συμμετέχουν Έλληνες Πατριώτες, όλων των ιδεολογικοπολιτικών αποχρώσεων».