Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΤΖΙΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» στη Νικήτη,
του υποψηφίου Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη
το μεσημέρι παρουσία υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και κόσμου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις...
Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου, μετά την εφαρμογή της ενοποίησης των Δήμων και τόνισε ότι αυτές δεν θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων.
Ο κ.Τζίτιζιος είπε ότι με τον «Καλλικράτη» διαμορφώνονται νέες συνθήκες, νέες
απαιτήσεις, νέα δεδομένα και οι προκλήσεις αφορούν το μέλλον του τόπου σε ένα
πολύ μεγάλο βάθος χρόνου.
«Το τεράστιο εύρος των αλλαγών, απαιτούν και προϋποθέτουν γνώση,εμπειρία, συλλογικότητα, κοινές αξίες αλλά πάνω απ’ όλα πίστη στο νέο θεσμό. Ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης και παλαιότερα Δήμαρχος Σιθωνίας υπηρέτησα για δώδεκα χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση αγωνιζόμενος για τα προβλήματα της περιοχής. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου Δήμου θα πρέπει στη Δημοτική Αρχή να βρίσκονται άνθρωποι με εμπειρία γιατί το σημαντικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε είναι η οργάνωση και λειτουργία του νέου Δήμου.
Στόχος μας είναι η ομαλή μετάβαση στο νέο σύστημα διοίκησης, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και του υπάρχοντος εξοπλισμού έτσι ώστε να μην διακοπεί η συνέχεια της λειτουργίας των σημερινών δήμων Σιθωνίας και Τορώνης» ανέφερε ο κ.Τζίτζιος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νικήτης παρουσίασε και όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ».
«Ο συνδυασμός μας συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού είναι συγκροτημένος σε μία κοινή αντίληψη στα ζητήματα αποφάσεων αυτοδιοίκησης και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.
Έχουμε νέους, γυναίκες, ανθρώπους με εμπειρία που γνωρίζουν τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι μαζί μας άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα του Δήμου που έχουν όρεξη να εργαστούν.
Η αυτοδιοικητική µας πρόταση διέπεται από το πνεύμα της συμμετοχής όλων των πολιτών, από ανοικτές διαδικασίες λήψης αποφάσεων, από την ενεργό εμπλοκή της νεολαίας στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου.

Με πρόγραµµα, µε σχέδιο και αστείρευτη διάθεση για δουλειά µπορούµε να πετύχουµε» κατέληξε ο κ.Τζίτζιος.