Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Χ.ΠΑΧΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ

Η παρουσίαση του Συνδυασμού «Όραμα Πολιτών», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 7μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ανάδειξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς, στην Ιερισσό.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας, θα παρουσιάσει στους...
συνδημότες του τους συνεργάτες του, και θα αναφερθεί στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του για  την  ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πάχτας σε δήλωσή του αναφέρει: «Με χαρά προσκαλούμε τους συνδημότες μας στην  ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του εκλογικού μας συνδυασμού. Καλούμε τους συνδημότες μας, σαν μια οικογένεια ακόμα, να μαζευτούμε ξανά, όλοι μαζί , για έναν και μόνο σκοπό: να αναγεννήσουμε τον τόπο μας, να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας, την αγάπη, την ανθρωπιά μας.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας «Όραμα Πολιτών» απευθύνεται στον κάθε συνδημότη και συνδημότισσά μας και τους καλεί σε ένα όμορφο και δημιουργικό  «ταξίδι» για τα επόμενα χρόνια! Να θεμελιώσουμε την ιδιαίτερή μας πατρίδα πάνω σε ότι μας προσφέρει η ευλογημένη γη μας, η Ιστορία της, ο Πολιτισμός της. Να θεμελιώσουμε ξανά την εργασία , να θεμελιώσουμε το τραγούδι, τη χαρά και την πίστη στη ζωή».

HalkidikiNews